“Κάποιος πρέπει να πει όχι” Reviewed by Momizat on . Όταν ρωτήσαμε την ΛΕΜΟΝΗ – ΓΚΙΜΤΣΑ ΚΡΙΝΟΥΛΑ τον λόγο της καθόδου της στην πολιτική σκηνή, ήταν απολύτως ειλικρινής: «Γιατί η σύνταξή μου περιορίστηκε σχεδόν στο Όταν ρωτήσαμε την ΛΕΜΟΝΗ – ΓΚΙΜΤΣΑ ΚΡΙΝΟΥΛΑ τον λόγο της καθόδου της στην πολιτική σκηνή, ήταν απολύτως ειλικρινής: «Γιατί η σύνταξή μου περιορίστηκε σχεδόν στο Rating: 0

“Κάποιος πρέπει να πει όχι”

“Κάποιος πρέπει να πει όχι”

Όταν ρωτήσαμε την ΛΕΜΟΝΗ – ΓΚΙΜΤΣΑ ΚΡΙΝΟΥΛΑ τον λόγο της καθόδου της στην πολιτική σκηνή, ήταν απολύτως ειλικρινής: «Γιατί η σύνταξή μου περιορίστηκε σχεδόν στο μισό της αρχικής, γιατί υπάρχουν γύρω μου συνάνθρωποι που ζουν με 500 ευρώ μισθό η 300 σύνταξη, γιατί υπάρχουν 1,5 εκατομμύρια άνεργοι και μέσα σ’αυτούς το 60% της της νεολαίας , της πιό παραγωγικής ηλικίας του έθνους . Γιατί κάποιος πρέπει να πει «όχι» στους ξένους τοκογλύφους και στους δικούς μας γραικύλους.
Υποχρέωση όλων μας είναι να σηκώσουμε τα μανίκια μας, από όπου μπορεί ο καθένας στην προσπάθεια για την μεγάλη ανατροπή».
Η ΛΕΜΟΝΗ – ΓΚΙΜΤΣΑ ΚΡΙΝΟΥΛΑ είναι πτυχιούχος της του τμήματος Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Αθηνών, πρώην διοικητική υπάλληλος του ΙΚΑ, σύζυγος του γνωστού γιατρού Γκίμτσα Χρήστου, και σήμερα συνταξιούχος.

Η ΛΕΜΟΝΗ – ΓΚΙΜΤΣΑ ΚΡΙΝΟΥΛΑ είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δρόμος ανατροπής για την Θεσσαλία» Υπ. περιφερειάρχη την Ηρώ Διώτη και Υπ. αντιπεριφερειαρχη Τρικάλων τον Χρ. Σιμορέλη

Αφήστε το σχόλιο σας