“Κάποιος πρέπει να πει όχι” Reviewed by Momizat on . Όταν ρωτήσαμε την ΛΕΜΟΝΗ – ΓΚΙΜΤΣΑ ΚΡΙΝΟΥΛΑ τον λόγο της καθόδου της στην πολιτική σκηνή, ήταν απολύτως ειλικρινής: «Γιατί η σύνταξή μου περιορίστηκε σχεδόν στο Όταν ρωτήσαμε την ΛΕΜΟΝΗ – ΓΚΙΜΤΣΑ ΚΡΙΝΟΥΛΑ τον λόγο της καθόδου της στην πολιτική σκηνή, ήταν απολύτως ειλικρινής: «Γιατί η σύνταξή μου περιορίστηκε σχεδόν στο Rating: 0

“Κάποιος πρέπει να πει όχι”

“Κάποιος πρέπει να πει όχι”

Όταν ρωτήσαμε την ΛΕΜΟΝΗ – ΓΚΙΜΤΣΑ ΚΡΙΝΟΥΛΑ τον λόγο της καθόδου της στην πολιτική σκηνή, ήταν απολύτως ειλικρινής: «Γιατί η σύνταξή μου περιορίστηκε σχεδόν στο μισό της αρχικής, γιατί υπάρχουν γύρω μου συνάνθρωποι που ζουν με 500 ευρώ μισθό η 300 σύνταξη, γιατί υπάρχουν 1,5 εκατομμύρια άνεργοι και μέσα σ’αυτούς το 60% της της νεολαίας , της πιό παραγωγικής ηλικίας του έθνους . Γιατί κάποιος πρέπει να πει «όχι» στους ξένους τοκογλύφους και στους δικούς μας γραικύλους.
Υποχρέωση όλων μας είναι να σηκώσουμε τα μανίκια μας, από όπου μπορεί ο καθένας στην προσπάθεια για την μεγάλη ανατροπή».
Η ΛΕΜΟΝΗ – ΓΚΙΜΤΣΑ ΚΡΙΝΟΥΛΑ είναι πτυχιούχος της του τμήματος Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Αθηνών, πρώην διοικητική υπάλληλος του ΙΚΑ, σύζυγος του γνωστού γιατρού Γκίμτσα Χρήστου, και σήμερα συνταξιούχος.

Η ΛΕΜΟΝΗ – ΓΚΙΜΤΣΑ ΚΡΙΝΟΥΛΑ είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δρόμος ανατροπής για την Θεσσαλία» Υπ. περιφερειάρχη την Ηρώ Διώτη και Υπ. αντιπεριφερειαρχη Τρικάλων τον Χρ. Σιμορέλη

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή