Κάποτε, δεν υπήρχαν αυτές οι ειδήσεις… Reviewed by Momizat on . Μέσα σε λίγες ημέρες, δημοσιεύσαμε σειρά ειδήσεων για διανομή τροφίμων σε άπορους τρικαλινούς. Αν εξαιρέσουμε τους πολύτεκνους, οι οποίοι συχνά λάμβαναν βοήθεια Μέσα σε λίγες ημέρες, δημοσιεύσαμε σειρά ειδήσεων για διανομή τροφίμων σε άπορους τρικαλινούς. Αν εξαιρέσουμε τους πολύτεκνους, οι οποίοι συχνά λάμβαναν βοήθεια Rating: 0

Κάποτε, δεν υπήρχαν αυτές οι ειδήσεις…

Κάποτε, δεν υπήρχαν αυτές οι ειδήσεις…

Μέσα σε λίγες ημέρες, δημοσιεύσαμε σειρά ειδήσεων για διανομή τροφίμων σε άπορους τρικαλινούς. Αν εξαιρέσουμε τους πολύτεκνους, οι οποίοι συχνά λάμβαναν βοήθεια, και κάποιους άπορους που σιτίζονταν από φιλανθρωπικά σωματεία, αυτές οι ειδήσεις δεν είχαν ποτέ τη συχνότητα με την οποία τώρα φιλοξενούνται στα ΜΜΕ. Ούτε, φυσικά, αυτές οι δράσεις απευθύνονταν σε τόσο μεγάλο τμήμα του πληθυσμού. (Διαβάστε εδώ, εδώ κι εδώ, τι συνέβη πριν λίγες μόνο ημέρες).
Ολη αυτή η κατάσταση, έχει σαφή αίτια…

Η ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος Δ.Κ. Τρικκαίων Βλαχομήτρος Ευάγγελος ενημερώνει ότι για το  Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων 2013, οι δικαιούχοι της πόλης των Τρικάλων θα παραλάβουν τυρί – φέτα από τις αποθήκες στα Σαράγια (πίσω από το Σταθμό).

Η παραλαβή θα γίνει με προσκόμιση της αστυνομικής τους ταυτότητας (ή με εξουσιοδότηση του δικαιούχου) από 9:00 έως 13.00 τις παρακάτω ημέρες:

Τρίτη  14/01/2014

Τετάρτη  15/01/2014

Πέμπτη  16/01/2014

Παρασκευή  17/01/2014

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή