"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

40.1 C
Trikala

Κάπως έτσι ξεκινούν τα ωραία ταξίδια

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μία ενδεχόμενη υποψηφιότητα που θα μπορούσε να ταράξει τα λιμνάζοντα πολιτικά ύδατα της Νέας Δημοκρατίας θα ήταν της Μπέττυ Χατζηγάκη και ήδη πληροφορίες από τη Αθήνα τη θέλουν να φλερτάρει με το ψηφοδέλτιο. Με ισχυρά εφόδια την εντιμότητα και την ειλικρίνεια  θέλει να προσφέρει και αυτό φαίνεται από τη στάση της ως περιφερειακή σύμβουλος. Η ενασχόληση της με την πολιτική είναι τρόπος ζωής και αδιαπραγματευτη καθημερινότητα. Οι πολιτικές της θέσεις ήταν και είναι πάντα ξεκάθαρες και δεν διαμορφώνονται ανάλογα με τις περιστάσεις . 

Καλό βόλι 

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό που χρειαζόταν ο τόπος. Μια ακόμη υποψήφια από το Χατζηγακέϊκο!!! Κατά τα άλλα δεν είναι κόμμα οικογενειοκρατίας η ΝΔ.

  2. Που να παει με Μια γυναικα Υπουργο με εναν Υπουργο και ενα πρωην Υπουργο και εναν ακομα βουλευτη? Πως την ειδες εσυ την ταραχη στα λιμνάζοντα πολιτικά ύδατα της Νέας Δημοκρατίας?

  3. Εδώ δεν υπάρχει χώρος για τον Μιχαλάκη και τους 35.000 σταυρούς που κουβαλάει,θα μπορέσει να μπει ανάμεσα σε 3(τρεις)υπουργούς και έναν βουλευτή η επόμενη υποψήφια της δυναστείας των χατζηγάκηδων?

  4. Την Παπακώστα θα βλέπετε στον ύπνο μας, που θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά η μπεττυ. Η νομίζετε ότι θα μπει έτσι απλά στο ψηφοδέλτιο.

  5. Η παράγκα της περιφέρειας έκλεισε. Δεν κατάφεραν να βγάλουν τον μικελη και να φάνε την Παπακώστα. Τα ψωμιά τους τελειώσανε

  6. Μία πολύ συμπαθής κυρία. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο το βλέμμα που είδα από κοντά, συνάδει με την πολιτική. Έχουν δίκιο οι σχολιαστές. Δεν έχει σχέση με την ΚΠ. Αυτή εδώ είναι καλός άνθρωπος. Ακόμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης