Κάτσε και μάλωσε σε ποιον ανήκει η θάλασσα! Reviewed by Momizat on . Η σκέψη και η αλληλεγγύη μας βρίσκεται στους ανθρώπους στη Σμύρνη και τη Σάμο που δοκιμάζονται από τις κακουχίες του ισχυρού σεισμού. Βλέπουμε και στις δύο πλευ Η σκέψη και η αλληλεγγύη μας βρίσκεται στους ανθρώπους στη Σμύρνη και τη Σάμο που δοκιμάζονται από τις κακουχίες του ισχυρού σεισμού. Βλέπουμε και στις δύο πλευ Rating: 0

Κάτσε και μάλωσε σε ποιον ανήκει η θάλασσα!

Κάτσε και μάλωσε σε ποιον ανήκει η θάλασσα!

Η σκέψη και η αλληλεγγύη μας βρίσκεται στους ανθρώπους στη Σμύρνη και τη Σάμο που δοκιμάζονται από τις κακουχίες του ισχυρού σεισμού.

Βλέπουμε και στις δύο πλευρές κόσμο τρομαγμένο στους δρόμους. Ακούμε πληροφορίες να αναφέρουν νεκρούς, τραυματίες και καταστροφές. Άνθρωποι ψάχνουν να βρουν που να σταθούν για να μην φοβούνται ύστερα από τον σεισμό των 6,5 Ρίχτερ.

Τους δύο γειτονικούς λαούς μπορεί να μας χωρίζουν οι τεχνητές εντάσεις των κυβερνήσεων αλλά μας ενώνει ο πόνος και η θλίψη. Τα αμείλικτα φυσικά φαινόμενα δεν ξεχωρίζουν σύνορα, κουλτούρες και θρησκεύματα.

Πενθούμε μαζί και αύριο οφείλουμε να εφεύρουμε μια αρμονική συνύπαρξη.

Είμαστε στο πλευρό όλων των ανθρώπων που καλούνται να αναμετρηθούν με μια ακόμα δυσκολία εν μέσω μιας ήδη εφιαλτικής χρονιάς.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή