Κέντρο Ημέρας Παιδιών και Εφήβων στα Τρίκαλα – Απόλυτη δικαίωση για την Κατερίνα Παπακώστα Reviewed by Momizat on . Η πρωτοβουλία με ιδιαίτερο κοινωνικό πρόσημο, της Τρικαλινής βουλευτού Κατερίνας Παπακώστα , για την δημιουργία Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων στα Τρίκαλα, σ Η πρωτοβουλία με ιδιαίτερο κοινωνικό πρόσημο, της Τρικαλινής βουλευτού Κατερίνας Παπακώστα , για την δημιουργία Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων στα Τρίκαλα, σ Rating: 0

Κέντρο Ημέρας Παιδιών και Εφήβων στα Τρίκαλα – Απόλυτη δικαίωση για την Κατερίνα Παπακώστα

Κέντρο Ημέρας Παιδιών και Εφήβων στα Τρίκαλα  – Απόλυτη δικαίωση για την Κατερίνα Παπακώστα

Η πρωτοβουλία με ιδιαίτερο κοινωνικό πρόσημο, της Τρικαλινής βουλευτού Κατερίνας Παπακώστα , για την δημιουργία Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων στα Τρίκαλα, στέφεται με απόλυτη επιτυχία.

Με απόφαση της υφυπουργού Υγείας Ζωής Ράπτη υλοποιείται το εν λόγω εγχείρημα και η απόφαση αναμένεται να κοινοποιηθεί προς τους ενδιαφερόμενους.

Η υφυπουργός αναμένεται να επισκεφτεί το προσεχές διάστημα τις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου Τρικάλων όπου θα στεγαστεί το Κέντρο Ημέρας Παιδιών και Εφήβων.

Με δηλώσεις της η Κατερίνα Παπακώστα εμφανώς ικανοποιημένη ανέφερε ” πρόκειται για υπηρεσίες αφορούν στην πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση αναπτυξιακών και συναισθηματικών διαταραχών, θα λειτουργεί με τρόπο που να διασφαλίζει την τήρηση του ιατρικού απορρήτου και τη διαφύλαξη της εχεμύθειας”.

Να υπενθυμίσουμε ότι το αίτημα της Τρικαλινής βουλευτού είχε τεθεί προς την υφυπουργό Ζωή Ράπτη σε συνάντηση εργασίας πριν από δύο μήνες περίπου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή