Κίνα: Χρειαζόμαστε μετανάστριες για 30 εκατομμύρια εργένηδες! Reviewed by Momizat on . Η χώρα θα πρέπει να επιτρέπει σε περισσότερες γυναίκες να μπουν, ώστε να βρουν συντρόφους οι εργένηδες, που... πλεονάζουν Περίπου 30 εκατ. άντρες στην Κίνα ψάχν Η χώρα θα πρέπει να επιτρέπει σε περισσότερες γυναίκες να μπουν, ώστε να βρουν συντρόφους οι εργένηδες, που... πλεονάζουν Περίπου 30 εκατ. άντρες στην Κίνα ψάχν Rating: 0

Κίνα: Χρειαζόμαστε μετανάστριες για 30 εκατομμύρια εργένηδες!

Κίνα: Χρειαζόμαστε μετανάστριες για 30 εκατομμύρια εργένηδες!

Η χώρα θα πρέπει να επιτρέπει σε περισσότερες γυναίκες να μπουν, ώστε να βρουν συντρόφους οι εργένηδες, που… πλεονάζουν

Περίπου 30 εκατ. άντρες στην Κίνα ψάχνουν συντρόφους, καθώς θεωρείται πως περίπου αυτός είναι ο αριθμός κατά τον οποίο υπερτερούν πληθυσμιακά. 

Πρόσφατη μελέτη πανεπιστημίου της χώρας συμπεραίνει πως λύση για το πρόβλημα θα δώσουν οι μετανάστριες, γυναίκες δηλαδή που θέλουν να μεταναστεύσουν στην Κίνα και να ζήσουν εκεί. Για το σκοπό αυτό, λέει η μελέτη, θα πρέπει να επιτραπέται σε περισσότερες μετανάστριες να μπαίνουν στην χώρα. 

«Θα μπορούσε να είναι μια πολύ αποδοτική τακτική για να βελτιωθεί η κατάσταση, εφόσον επιτραπεί σε γυναίκες που το επιθυμούν να έρθουν στην Κίνα, να ζήσουν και να εργαστούν, αλλά και να δώσουν λύση στην “κρίση των εργένηδων”», αναφέρεται χαρακτηριστικά. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή