Κίνδυνος για την ΩΡΛ κλινική του νοσοκομείου Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ακόμη ένα πρόβλημα στα ήδη πάρα πολλά που παρατηρούνται στη λειτουργία του νοσοκομείου Τρικάλων έρχεται να  προσθέσει πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίο Ακόμη ένα πρόβλημα στα ήδη πάρα πολλά που παρατηρούνται στη λειτουργία του νοσοκομείου Τρικάλων έρχεται να  προσθέσει πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίο Rating: 0

Κίνδυνος για την ΩΡΛ κλινική του νοσοκομείου Τρικάλων

Κίνδυνος για την ΩΡΛ κλινική του νοσοκομείου Τρικάλων
Ακόμη ένα πρόβλημα στα ήδη πάρα πολλά που παρατηρούνται στη λειτουργία του νοσοκομείου Τρικάλων έρχεται να  προσθέσει πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αφού οι  εκτιμήσεις των γιατρών του νοσοκομείου  κάνουν λόγο για τον κίνδυνο διάλυσης της ΩΡΛ κλινικής . 
 Σύμφωνα με την απόφαση ικανοποιείται το αίτημα γιατρού κλινικής για μετάθεση στην ιδιαίτερη πατρίδα του . Κατά της απόφασης ψήφισαν ο εκπρόσωπος των γιατρών κ Μυλωνάς και η εκπρόσωπος των εργαζομένων κ Κόσσυβα ενώ υπέρ ψήφισαν ο πρόεδρος κ Σουφλιάς , ο κ. Μπάρδας και η κ Καταβούτα. 
 Μέχρι εδώ, φαινομενικά δεν τρέχει κάτι σοβαρό. Ομως αυτό – σύμφωνα με πληροφορίες – αναμένεται να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της κλινικής δεδομένου ότι οι δύο γιατροί που απέμειναν αδυνατούν να ανταποκριθούν στην εξυπηρέτηση των ασθενών .
 Μάλιστα ένας εξ αυτών , ο δ/ντης της κλινικής κ Λυγάτσικας είχε ενημερώσει τη διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων από το περασμένο καλοκαίρι ότι ενδεχόμενη τέτοια εξέλιξη θα τον οδηγούσε στη συνταξιοδότηση . 
Με δεδομένο ότι έχουν χρόνια να γίνουν προσλήψεις γιατρών ο κίνδυνος να κλείσει η κλινική είναι πλέον ορατός εκτός και αν οι διοικούντες έχουν στο μυαλό τους τη συγχώνευση με κλινικές του νοσοκομείου Καρδίτσας. 
Αυτό που απομένει είναι η διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων να αιτιολογήσει την απόφαση της και το πως σκέφτεται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που δημιουργούνται , διαφορετικά θα πούμε ότι βαζουμε τα δάχτυλα και βγάζουμε τα μάτια μας. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή