Κίνηση ματ του Δημήτρη Παπαστεργίου. Reviewed by Momizat on . Ένας καλός πολιτικός οφείλει να διαβάσει έγκαιρα και να προλαβαίνει τις κινήσεις των αντιπάλων του. Ο Δήμαρχος Τρικάλων κ.Παπαστεργίου,παρά το νεαρό της ηλικίας Ένας καλός πολιτικός οφείλει να διαβάσει έγκαιρα και να προλαβαίνει τις κινήσεις των αντιπάλων του. Ο Δήμαρχος Τρικάλων κ.Παπαστεργίου,παρά το νεαρό της ηλικίας Rating: 0

Κίνηση ματ του Δημήτρη Παπαστεργίου.

Κίνηση ματ του Δημήτρη  Παπαστεργίου.
Ένας καλός πολιτικός οφείλει να διαβάσει έγκαιρα και να προλαβαίνει τις κινήσεις των αντιπάλων του.
Ο Δήμαρχος Τρικάλων κ.Παπαστεργίου,παρά το νεαρό της ηλικίας,ενίοτε οι στρατηγικές του κινήσεις, στη τοπική πολιτική σκηνή, θυμίζουν έμπειρο πολιτικό άνδρα.
Ως τέτοια θεωρείται και η σύμφωνα με έγκυρες διαρροές,η επιλογή του να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο για τις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου,γνωστή δικηγόρο και συνεργάτη πολιτικού γραφείου της ΝΔ,που παραδοσιακά δεν διαθέτει τις καλύτερες σχέσεις, με το περιβάλλον του Δημάρχου.
Η συμφωνία αυτή,που ουδόλως γνωρίζουμε αν έχει  τη συγκατάθεση του πολιτικού Μέντωρα της υποψήφιας πια δημοτικής συμβούλου,φέρνει τον φιλόδοξο αυτοδιοικητικό σε θέση ισχύος,ενώ ακυρώνει τους σχεδιασμούς και την διαπραγματευτική θέση του συγκεκριμένου γραφείου.
Αυτοδιοικητικός

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή