Καβγάς Ταμήλου για τις απίθανες δηλώσεις για το ρεύμα Reviewed by Momizat on . Άγρια κόντρα ξέσπασε στην Βουλή μεταξύ του Μιχάλη Ταμήλου και του Γιάννη Μανώλη με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτο για το ρεύμα. Το περιστατικό συνέβη στο καφενεί Άγρια κόντρα ξέσπασε στην Βουλή μεταξύ του Μιχάλη Ταμήλου και του Γιάννη Μανώλη με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτο για το ρεύμα. Το περιστατικό συνέβη στο καφενεί Rating: 0

Καβγάς Ταμήλου για τις απίθανες δηλώσεις για το ρεύμα

Καβγάς Ταμήλου για τις απίθανες δηλώσεις για το ρεύμα

Άγρια κόντρα ξέσπασε στην Βουλή μεταξύ του Μιχάλη Ταμήλου και του Γιάννη Μανώλη με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτο για το ρεύμα.

Το περιστατικό συνέβη στο καφενείο της Βουλής την Παρασκευή το πρωί όποτε και ακούστηκαν φωνές μέχρι και βαριές ύβρεις!

Ο καβγάς άρχισε όταν ο Μιχάλης Ταμήλος μπήκε καμαρωτός στο καφενείο, σύμφωνα με τον Βηματοδότη και άρχισε να υπερηφανεύεται ότι έδωσε μια οξεία απάντηση σε όσους τον κατηγορούν πως έκανε σφάλμα που είπε ότι το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό.

«Δεν μου λες, ρε μ…, πόσες ώρες νομίζεις ότι μπορείς να ζήσεις χωρίς ρεύμα;» του φώναξε ο παλαιός συνδικαλιστής (ήταν γραμματέας της ΓΣΕΕ και πρώην βουλευτής της ΝΔ) Γιάννης Μανώλης ο οποίος τον… περίμενε στην γωνία. Ο κ. Ταμήλος δεν τα έχασε και είπε: «Ε, τουλάχιστον για μία ώρα, άντε για δύο» και μετά από αυτό άρχισαν να τσακώνονται λεκτικά.

«Να μου πεις πού μένεις, να τηλεφωνήσω τώρα στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ για να σου κόψει το ρεύμα, για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος» τον απείλησε ο κ. Μανώλης. Ο κ. Ταμήλος είπε ότι μένει στο χωριό του στην Κόρη Τρικάλων και τους περιμένει. Είπε μάλιστα στον ωρυόμενο κ. Μανώλη ότι στο χωριό του το ρεύμα ήρθε το 1974, όταν ήταν 17 χρόνων, αφού πλήρωσε κάθε σπίτι 12.000 δραχμές.

Και μετά απ” αυτό άρχισαν και πάλι τα… γαλλικά: «Τώρα έχεις γεράσει και λες άλλα πράγματα, όταν ήσουν 18 χρόνων και κομμουνιστής τα έβλεπες διαφορετικά» του είπε ο κ. Μανώλης.«Οταν γεράσω, θα επιστρέψω στη φύση, θα αγοράσω μερικά φωτοβολταϊκά για να παράγω το δικό μου ρεύμα» ήταν η απάντηση του κ. Ταμήλου και η γενικότερη σύρραξη απεφεύχθη με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων…

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή