"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Καθαρίζεται και αποδίδεται στους τρικαλινούς ο Ληθαίος ποταμός

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνεχίστηκε και σήμερα το πρόγραμμα καθαρισμού μεγάλων σε έκταση και σημαντικών σε λειτουργικότητα και ομορφιά, τμημάτων της πόλης των Τρικάλων. Βάσει του σχεδίου, μετά την οδό Μετεώρων, η αρμόδια υπηρεσία Καθαριότητας άρχισε τον καθαρισμό του Ληθαίου ποταμού, στη βόρεια κοίτη του. Συγκεκριμένα, επειδή η υπηρεσία διαπίστωσε ότι ήδη από το καλοκαίρι, δεν υπήρχε ομαλή ροή νερού από το ύψος του Αγίου Στεφάνου και προς βορά, άρχισε ο καθαρισμός. Χθες καθαρίστηκε το τμήμα αυτό, προς την περιοχή των Κουτσομηλίων και σήμερα, συνεχίστηκε ο καθαρισμός από την περιοχή των Κουτσομηλίων μέχρι και την περιοχή της γέφυρας στην περιφερειακή οδό Τρικάλων.
Στόχος, όπως δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Αλ. Πολυμερόπουλος, να εξαφανιστούν τα ίχνη… Αμαζονίου στον Ληθαίο και, ακολούθως, ο ποταμός να αποδοθεί τους πολίτες. Αυτό θα συμβεί με την τοποθέτηση παγκακίων, χάραξη περιπατητικής διαδρομής και φύτευση γκαζόν στις όχθες, προκειμένου το στολίδι της πόλης να αποκτήσει μια ολότητα στην όψη, μια ομοιομορφία και μια χρηστική λειτουργία σε όλο του το μήκος, εντός των ορίων της πόλης.
Η διαδικασία αυτή έχει ήδη ξεκινήσει, ολοκληρώνεται άμεσα – με τον καθαρισμό – και θα συνεχιστεί με τις λοιπές ενέργειες στις όχθες του Ληθαίου.

Από το γραφείο Τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης