Καθαρισμός και συντήρηση του οδικού δικτύου από την Περιφερειακή Ενότητα Reviewed by Momizat on . Σε έργα καθαρισμού, συντήρησης του οδικού δικτύου και αποκατάστασης του ηλεκτροφωτισμού της επαρχιακής οδού Τρικάλων-Μεγάλων Καλυβίων προχώρησαν τα συνεργεία τη Σε έργα καθαρισμού, συντήρησης του οδικού δικτύου και αποκατάστασης του ηλεκτροφωτισμού της επαρχιακής οδού Τρικάλων-Μεγάλων Καλυβίων προχώρησαν τα συνεργεία τη Rating: 0

Καθαρισμός και συντήρηση του οδικού δικτύου από την Περιφερειακή Ενότητα

Καθαρισμός και συντήρηση του οδικού δικτύου από την Περιφερειακή Ενότητα

Σε έργα καθαρισμού, συντήρησης του οδικού δικτύου και αποκατάστασης του ηλεκτροφωτισμού της επαρχιακής οδού Τρικάλων-Μεγάλων Καλυβίων προχώρησαν τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη και σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού για διαρκείς παρεμβάσεις με στόχο την ασφάλεια των Θεσσαλών πολιτών.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά, κοπής αυτοφυούς βλάστησης (κλάδεμα υψηλόκορμων δέντρων, θάμνων και χόρτων) και αποψίλωσης των πρανών παραπλεύρως του οδικού δικτύου και της γέφυρας Μεγάλων Καλυβίων καθιστώντας ασφαλή τη χρήση τους από τους κατοίκους της περιοχής και τους διερχόμενους οδηγούς. Επιπροσθέτως, αντικαταστάθηκαν τα από ασυνείδητους κλαπέντα μεγάλης χρηματικής αξίας  καλώδια ηλεκτροφωτισμού και αποκαταστάθηκε το πρόβλημα φωταγώγησης του οδικού δικτύου προς αποφυγή ατυχημάτων.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή