"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12 C
Trikala

Καθαρισμός ποταμών, ρεμάτων και χειμάρρων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε εργασίες καθαρισμού ποταμών, ρεμάτων και χειμάρρων, για την απομάκρυνση φερτών υλικών και στην αποκατάσταση και ενίσχυση αναχωμάτων, όπου υπάρχει πρόσβαση και δύνανται να επιχειρήσουν τα συνεργεία, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας με όλα τα διαθέσιμα μηχανήματα και προσωπικό, σε μια διαρκή και δύσκολη μάχη που δίνεται σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα πραγματοποιούνται παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο (ορεινό και πεδινό), προκειμένου να υπάρχει πρόσβαση και επικοινωνία σε όλη τη Θεσσαλία, ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας που προβλέπεται.

Συγκεκριμένα ολοκληρώνονται παρεμβάσεις στη γέφυρα της Γιάννουλης, στον Ενιπέα ποταμό, με έμφαση στα αναχώματα, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες στο ορεινό δίκτυο του Πηλίου, όπως και στους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας.

Στα σημεία όπου συνεργεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιχειρούν, στο πλαίσιο του διαρκούς αγώνα διασφάλισης της προσβασιμότητας και ασφάλειας των πολιτών παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, μαζί με τους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακούς συμβούλους και τις Τεχνικές Υπηρεσίες.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μονάχος τους περπατάει πλέον ο “ηγέτης της συμφοράς” ; Που βρίσκονται οι κουστωδίες χειροκροτητών, κλακαδόρων, τεχνικών και εργοδηγών που τον συνόδευαν μέχρι να ξεσπάσει ο Daniel; Φαίνεται ότι οι υπόλοιποι τουλάχιστον κατάλαβαν ότι απέτυχαν και κρύβονται!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης