Καθαρισμός του Ληθαίου ποταμού από το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Reviewed by Momizat on . Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος που γιορτάζεται κάθε χρόνο, 46 Πολιτιστικά Κέντρα Εργαζομένων ΟΤΕ διοργανώνουν -για 7η χρονιά φέτος- πλήθος δράσ Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος που γιορτάζεται κάθε χρόνο, 46 Πολιτιστικά Κέντρα Εργαζομένων ΟΤΕ διοργανώνουν -για 7η χρονιά φέτος- πλήθος δράσ Rating: 0

Καθαρισμός του Ληθαίου ποταμού από το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ:

Καθαρισμός του Ληθαίου ποταμού από το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ:

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος που γιορτάζεται κάθε χρόνο, 46 Πολιτιστικά Κέντρα Εργαζομένων ΟΤΕ διοργανώνουν -για 7η χρονιά φέτος- πλήθος δράσεων όλο το μήνα του Ιουνίου και σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων, των οικογενειών τους και των τοπικών κοινωνιών.

Επειδή η προστασία του περιβάλλοντος είναι και δική μας υπόθεση, ας κάνουμε πράξη το ενδιαφέρον μας  για το περιβάλλον, συμμετέχοντας με τις οικογένειές και τους φίλους μας, στις ενέργειες που διοργανώνονται σε 46 περιοχές σε όλη την Ελλάδα.
Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί  από το 1972 το κύριο όχημα του ΟΗΕ για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού για τα περιβαλλοντικά προβλήματα.
Tα μέλη του πολιτιστικού κέντρου εργαζομένων ΟΤΕ Τρικάλων με τις οικογένειες τους και φίλους  συμμετείχαν στην παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος με καθαρισμό του Ληθαίου ποταμού.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή