Καθυστερεί το επίδομα τέκνων ΟΓΑ Reviewed by Momizat on . Ολα δυσοίωνα για τους αγρότες. Οι πληροφορίες αναφέρου ότι η επόμενη πληρωμή για το επίδομα τέκνων του ΟΓΑ θα καθυστερήσει και θα γίνει την επόμενη Πέμπτη 10 Οκ Ολα δυσοίωνα για τους αγρότες. Οι πληροφορίες αναφέρου ότι η επόμενη πληρωμή για το επίδομα τέκνων του ΟΓΑ θα καθυστερήσει και θα γίνει την επόμενη Πέμπτη 10 Οκ Rating: 0

Καθυστερεί το επίδομα τέκνων ΟΓΑ

Καθυστερεί το επίδομα τέκνων ΟΓΑ
Ολα δυσοίωνα για τους αγρότες. Οι πληροφορίες αναφέρου ότι η επόμενη πληρωμή για το επίδομα τέκνων του ΟΓΑ θα καθυστερήσει και θα γίνει την επόμενη Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013 . Η πληρωμή αυτή για το επίδομα τέκνων του ΟΓΑ θα αφορά την τρίτη δόση για όσους έχουν πάρει τις δύο προηγούμενες δόσεις.

Οπως δήλωσε ο υφυπουργός Εργασίας, θα καθυστερήσει η πληρωμή από τον ΟΓΑ για το επίδομα τέκνων κατά μια εβδομάδα. Όπως είχε γίνει γνωστό πριν λίγο διάστημα το επίδομα τέκνων θα καταβαλλόταν από σήμερα Παρασκευή στους δικαιούχους αλλά τελικά θα υπάρξει καθυστέρηση. Επίσης έγινε γνωστό ότι το επίδομα τέκνων του ΟΓΑ που θα πληρωθεί τον Οκτώβριο θα αφορά και τις τρείς δόσεις σε δικαιούχους που δεν είχε εκκαθαριστεί η φορολογική τους δήλωση και δεν είχαν λάβει κάποια από τις προηγούμενες.Υπενθυμίζουμε ότι το επίδομα τέκνων δικαιούνται ακόμη και όσοι γονείς έχουν ένα παιδι. Έτσι η πληρωμή για το επίδομα τέκνων ΟΓΑ θα αφορά περίπου 440 χιλιάδες δικαιούχους από τους οποίους οι 170 χιλιάδες θα πάρουν για πρώτη φορά το επίδομα. Πρόκειται για την μεγαλύτερη πληρωμή για το επίδομα τέκνων σε σχέση με τις δύο προηγούμενες αφού θα φτάσει τα 220 εκατ ευρώ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή