"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Καιρός: Έρχεται κύμα ζέστης με 38αρια

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ένας μίνι καύσωνας  αναμένεται να πλήξει τη χώρα τις επόμενες ημέρες, όπως δείχνουν τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα, με τη θερμοκρασία να φτάνει και τους 38 βαθμούς.

Πιο ζεστή μέρα αναμένεται ότι θα είναι η Πέμπτη, ενώ το κύμα ζέστης θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο. Την Κυριακή, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ο υδράργυρος αναμένεται να υποχωρήσει.

Ο καιρός σήμερα

Αίθριος γενικά καιρός  με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις θερμές ώρες της ημέρας αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως σε ορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι καταιγίδες είναι πιθανό να συνοδεύονται και από τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 29 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 32, στην Ήπειρο από 10 έως 29 βαθμούς στη Θεσσαλία από 12 έως 34, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 34 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 28 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 11 έως 29 βαθμούς και στα νησιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης