Καιρός: Αρχίζει η επέλαση του καύσωνα – Κοντά στους 40 βαθμούς το θερμόμετρο την Τετάρτη Reviewed by Momizat on . Θερμοκρασίες καύσωνα θα αρχίσουν να παρατηρούνται από την Τετάρτη, με τον υδράργυρο να κυμαίνεται κοντά στους 40 βαθμούς. Το κύμα της ακραίας - για την επο Θερμοκρασίες καύσωνα θα αρχίσουν να παρατηρούνται από την Τετάρτη, με τον υδράργυρο να κυμαίνεται κοντά στους 40 βαθμούς. Το κύμα της ακραίας - για την επο Rating: 0

Καιρός: Αρχίζει η επέλαση του καύσωνα – Κοντά στους 40 βαθμούς το θερμόμετρο την Τετάρτη

Καιρός: Αρχίζει η επέλαση του καύσωνα – Κοντά στους 40 βαθμούς το θερμόμετρο την Τετάρτη

Θερμοκρασίες καύσωνα θα αρχίσουν να παρατηρούνται από την Τετάρτη, με τον υδράργυρο να κυμαίνεται κοντά στους 40 βαθμούς. Το κύμα της ακραίας – για την εποχή – ζέστης θα διαρκέσει για ένα δεκαήμερο, ενώ κορύφωση αναμένεται την Πέμπτη. 

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Meteo, η ατμοσφαιρική κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή της κεντρικής και ανατολικής Μεσογείου θα ευνοήσει την επικράτηση θερμών καιρικών συνθηκών στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες.

Την Τετάρτη, η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο, ξεπερνώντας τους 36 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές κυρίως της ηπειρωτικής χώρας. Θερμότερη αναμένεται η Πέμπτη, με τις μέγιστες θερμοκρασίες να υπερβαίνουν τους 38 βαθμούς Κελσίου, ή ακόμα και τοπικά τους 40 βαθμούς Κελσίου, σε τμήματα της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Μακεδονίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή