Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης! Κακοκαιρία ως την Κυριακή – Ποιες περιοχές θα πληγούν Reviewed by Momizat on . Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ που έχει ισχύ ως την Κυριακή - Βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν κατά διαστήματα όλη τη χώρα Πελοπόννησος και Μακεδονία μετρούν ακόμη Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ που έχει ισχύ ως την Κυριακή - Βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν κατά διαστήματα όλη τη χώρα Πελοπόννησος και Μακεδονία μετρούν ακόμη Rating: 0

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης! Κακοκαιρία ως την Κυριακή – Ποιες περιοχές θα πληγούν

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης! Κακοκαιρία ως την Κυριακή – Ποιες περιοχές θα πληγούν

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ που έχει ισχύ ως την Κυριακή – Βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν κατά διαστήματα όλη τη χώρα

Πελοπόννησος και Μακεδονία μετρούν ακόμη πληγές από την καταστροφική θεομηνία της Τετάρτης (07/09.2016), που άφησε πίσω της τρεις νεκρούς, δυο γυναίκες στην Καλαμάτα και έναν άνδρα στη Λακωνία, μια γυναίκα που ακόμη αγνοείται στη Θεσσαλονίκη και ανυπολόγιστες ζημιές σε περιουσίες.

Και ενώ οι κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν παλεύουν να σταθούν πάλι στα πόδια τους, έρχεται και νέο κύμα κακοκαιρίας. Η ΕΜΥ εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (08.09.2016) νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού. Σύμφωνα με αυτό, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται κατά τόπους σε αρκετές περιοχές της χώρας θα συνεχίσουν κατά διαστήματα μέχρι και την Κυριακή!

Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν:

1. Σήμερα Πέμπτη (08-09-2016) και μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής (09-09-2016) τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος (κυρίως τα βόρεια τμήματα), η δυτική και κεντρική Μακεδονία και πιθανώς η Θεσσαλία.

2. Το Σάββατο (10-09-2016) και την Κυριακή (11-09-2016) με μειωμένη γενικά ένταση κυρίως τις απογευματινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Στερεά, η δυτική και κεντρική Μακεδονία και η Θεσσαλία.

Πηγή: newsit

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή