Και αναψυκτήριο στον Ληθαίο… Reviewed by Momizat on . Τελικά, όλοι ανεξαιρέτως οι φόβοι για την πρόσθετη «εκμετάλλευση» του Ληθαίου, επιβεβαιώθηκαν. Πλέον, θα εγκατασταθεί και αναψυκτήριο στο ποτάμι, δίπλα από το π Τελικά, όλοι ανεξαιρέτως οι φόβοι για την πρόσθετη «εκμετάλλευση» του Ληθαίου, επιβεβαιώθηκαν. Πλέον, θα εγκατασταθεί και αναψυκτήριο στο ποτάμι, δίπλα από το π Rating: 0

Και αναψυκτήριο στον Ληθαίο…

Και αναψυκτήριο στον Ληθαίο…

Τελικά, όλοι ανεξαιρέτως οι φόβοι για την πρόσθετη «εκμετάλλευση» του Ληθαίου, επιβεβαιώθηκαν. Πλέον, θα εγκατασταθεί και αναψυκτήριο στο ποτάμι, δίπλα από το παγοδρόμιο!

Δηλαδή, όχι μόνο θα τοποθετηθούν πλάκες Καρύστου στη μία (;) όχθη, όχι μόνο θα εγκατασταθεί παγοδρόμιο, αλλά θα υπάρξει και αναψυκτήριο.

Εμπρός λοιπόν! Η Ασκληπιού να πάει στον Ληθαίο, αφού, έτσι κι αλλιώς, είναι δίπλα. Ανάπτυξη είναι κι αυτό… Απλώς, δεν τη γνώριζαν τόσες και τόσες δημοτικές αρχές τα τελευταία 90 χρόνια.
Ξαναρωτάμε τους δημοτικούς συμβούλους: Πότε ακριβώς πήραν αυτή την απόφαση; Ποια η γνώμη τους; Ποια η θέση τους; Πιστεύουν ότι έτσι δεν «ανοίγει η όρεξη» στον καθένα, να «αξιοποιήσει» το ποτάμι, όπως αυτός θεωρεί την αξιοποίηση, έχοντας ως «προηγούμενο» τη συγκεκριμένη δράση; Πότε αποφάσισε η πόλη, οι τρικαλινοί, ότι ο Ληθαίος διατίθεται – από ποιον; – για εμπορικούς σκοπούς; Τι θα κάνετε κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι; Θα μένετε κι άλλο βωβοί, χωρίς να λέτε λέξη; Θα εκφράσετε έστω μία γνώμη, όποια κι αν είναι αυτή; Ποιος ο ρόλος σας τελικά; Να κοιτάτε απλώς να γίνονται δράσεις, τις οποίες εσείς θα κληθείτε στις εκλογές να αιτιολογήσετε;

Θανάσης Μιχαλάκης

 

(Η ανάρτηση βρίσκεται εδώ, στην ιστοσελίδα του Δήμου, στην κατηγορία “Ανακοινώσεις”, αλλά δεν αναφέρει τίποτε για το ποιος είναι αρμόδιος. Υπάρχει, βεβαίως, το λογότυπο της οργανωτικής επιτροπής του «μύλου των ξωτικών», ενώ το κείμενο ξεκινά με τη λέξη «διατίθεται». Από ποιον διατίθεται; Από τον Δήμο; Από το e-trikala; Και, σε τελική ανάλυση, σε ποιον «ανήκει» το ποτάμι;)

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή