Και από άνεργο Καλαμπακιώτη κατασχέθηκε το επίδομα ανεργίας… Reviewed by Momizat on . Δεν έχουν τοn Θεό τους! Μόνο αυτό μπορεί να πει κάποιος όταν ακούει το πόσο μεροληπτικά φέρεται το κράτος μας στους πολίτες. Αφορμή για την αγανάκτησή μας, η πε Δεν έχουν τοn Θεό τους! Μόνο αυτό μπορεί να πει κάποιος όταν ακούει το πόσο μεροληπτικά φέρεται το κράτος μας στους πολίτες. Αφορμή για την αγανάκτησή μας, η πε Rating: 0

Και από άνεργο Καλαμπακιώτη κατασχέθηκε το επίδομα ανεργίας…

Και από άνεργο Καλαμπακιώτη κατασχέθηκε το επίδομα ανεργίας…

Δεν έχουν τοn Θεό τους! Μόνο αυτό μπορεί να πει κάποιος όταν ακούει το πόσο μεροληπτικά φέρεται το κράτος μας στους πολίτες.
Αφορμή για την αγανάκτησή μας, η περίπτωση ενός πολίτη από την Καλαμπάκα, ο οποίος πήγε στην τράπεζα για να πάρει το ποσό των 216 ευρώ, ποσό που αντιστοιχούσε σε τρίμηνο επίδομα του ΟΑΕΔ, αλλά….
Ο άνεργος συντοπίτης μας γεύτηκε μια απογοήτευση: Ο τραπεζικός λογαριασμός είχε «κατασχεθεί» βάσει νόμου για εξόφληση οφειλών του!
Άκουσον άκουσον! Ο τι δίνουν με το ένα χέρι, το παίρνουν με το άλλο. Αυτό είναι το ελληνικό Κράτος και οι Άρχοντές μας… Δημεύουν τα ψίχουλα ακόμα και από τους ανέργους, την ώρα που υποβρύχια, Siemens, λίστα Λαγκάρντ, φοροδιαφυγή μεγαλοεφοπλιστών και κεφαλαιούχων και μίζες περνούν στα ψιλά γράμματα.
Σε λίγο θα φορολογήσουν και τους επαίτες στις γωνίες των πεζοδρομίων!! Ντροπή τους!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή