Και ασθενής επί Αδωνι, και κλεμμένη Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη χθες (05-01-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθ Συνελήφθη χθες (05-01-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθ Rating: 0

Και ασθενής επί Αδωνι, και κλεμμένη

Και ασθενής επί Αδωνι, και κλεμμένη

Συνελήφθη χθες (05-01-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, μία 37χρονη ημεδαπή, για κλοπή γυναικείας τσάντας.
Ειδικότερα, η 37χρονη εισήλθε σε θάλαμο του νοσοκομείου της πόλης και αφαίρεσε την τσάντα, 72χρονης ημεδαπής, νοσηλευόμενης που περιείχε δύο κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα, διάφορα προσωπικά έγγραφα-αντικείμενα, καθώς και χρηματικό ποσό. Ωστόσο, έγινε αντιληπτή και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.
Στην κατοχή της συλληφθείσας βρέθηκαν τα προαναφερόμενα κοσμήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο τους.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή