"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

36.8 C
Trikala

Και εγώ τι σχέση έχω με τον Παπαστεργίου δηλώνει τώρα ο δήμαρχος Νίκος Σακκάς

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σαφείς αποστάσεις, όχι και με τόσο κομψό τρόπο, πήρε για ακόμη μία φορά ο δήμαρχος Τρικκαιων Νίκος Σακκάς από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές του Δημήτρη Παπαστεργίου

 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η αντιπολίτευση ανατρέχει στο 2023.. είμαστε νέα δημοτική αρχή και έχω στην παράταξή μου 18 νέους δημοτικούς συμβούλους που τότε δεν ήταν σύμβουλοι.. τον συνδυασμό μου τον έκανα μόνος μου.. ας βγει ένας να πει ότι έβαλε χέρι στη συγκρότηση του συνδυασμού μου.. δήλωσε στα ραδιόφωνα ανάμεσα στα άλλα ο κ. Σακκάς.

Ξέχασε ωστόσο να αναφέρει ότι ο συνδυασμός του ονομάζεται Επανεκκίνηση 3, δηλώνοντας έτσι τη συνέχεια και τη διαδοχή  με τις  δημοτικές αρχές του πρώην δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου, αλλά  και ότι ο ίδιος αναδείχθηκε από τη δημοτική ομάδα του Δημήτρη Παπαστεργίου, παίρνοντας σχετικό χρίσμα παράλληλα με την ευχή και την υποστήριξη του υπουργού ψηφιακής διακυβέρνησης ο οποίος και απροκάλυπτα σε όλη την προεκλογική περίοδο δημιούργησε τις εξελίξεις της διαδοχής.

Για αυτό και  προκαλούν εντύπωση οι αποστάσεις πού παίρνει ο δήμαρχος Τρικαίων Νίκος Σακκάς  από τον προκάτοχό του σε σημείο που κάποιοι να τον  προσομοιάζουν με πατροκτόνο.

 ΟΙ  αναφορές του Νίκου Σακκά για το 61% που έλαβε μόνος του στις προηγούμενες εκλογές, με την «σεμνή» υποσημείωση ότι   κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα  ρίχνει περαιτέρω λάδι στη φωτιά μεγαλώνοντας τις αποστάσεις από τις προηγούμενες διαχειρίσεις .

Η δυσκολία ωστόσο αυτής της προσπάθειας είναι μεγάλη αφού ο κύριος Σακκάς ούτε το όνομα της παράταξης μπορεί να ξε-βαφτίσει ούτε να αποποιηθεί τις θητείες  του ως δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος των δημοτικών αρχών Παπαστεργίου

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συμφωνώ με τον Σακκά..το μόνο που δεν έκανε είναι να αλλάξει το επίθετο του και να ονομάζεται αντί για για Σακκάς,να ονομάζεται Παπαστεργίου vol ll..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης