Και επίσημα πλέον η άδεια για το εργοστάσιο φαρμακευτικής κάνναβης στο Πετρωτό Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Με την δημοσίευση στο φύλλο εφημερίδας κυβερνήσεως (ΦΕΚ) την 1-7-2018 :“Χορήγηση ενιαίας έγκρισης εγκατάστασης διάρκειας πέντε (5) ετών για τους σκοπούς της παρ Με την δημοσίευση στο φύλλο εφημερίδας κυβερνήσεως (ΦΕΚ) την 1-7-2018 :“Χορήγηση ενιαίας έγκρισης εγκατάστασης διάρκειας πέντε (5) ετών για τους σκοπούς της παρ Rating: 0

Και επίσημα πλέον η άδεια για το εργοστάσιο φαρμακευτικής κάνναβης στο Πετρωτό Τρικάλων

Και επίσημα πλέον η άδεια για το εργοστάσιο φαρμακευτικής κάνναβης στο Πετρωτό Τρικάλων

Με την δημοσίευση στο φύλλο εφημερίδας κυβερνήσεως (ΦΕΚ) την 1-7-2018 :“Χορήγηση ενιαίας έγκρισης εγκατάστασης διάρκειας πέντε (5) ετών για τους σκοπούς της παρ. 1 του άρθρου 2Α του ν. 4139/2013 στην εταιρεία με την επωνυμία «GREEN OIL BIOCAN HERBS I.K.E.» με δ.τ. «GREEN OIL BIOCAN HERBS», εντός ενιαίας έκτασης 42,287 στρεμμάτων, που βρίσκεται στη θέση «Παλιούρι», της Τ.Κ. Πετρωτού, του Δήμου Φαρκαδόνας. H εταιρία πήρε και επίσημα την έγκριση για να ξεκινήσει η επένδυση .

Η GREEN OIL BIOCAN HERBS I.K.E. είναι η πρώτη επιχείρηση που θα εγκατασταθεί στη Θεσσαλία με σκοπό την παραγωγή Φαρμακευτικής Κάνναβης. Tο ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε 25 εκ. ευρώ με περίπου 200 θέσεις εργασίας και αφορά εξειδικευμένο επιστημονικό αλλά και εργατικό προσωπικό.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή