Και η κρίση έχει τα τραγούδια της Reviewed by Momizat on . Το «ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ» σας προσκαλεί στη Μουσική Παράσταση «Ελλήνων Κρίσεως Δρώμενα» που θα γίνει το Σάββατο 15 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων Το «ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ» σας προσκαλεί στη Μουσική Παράσταση «Ελλήνων Κρίσεως Δρώμενα» που θα γίνει το Σάββατο 15 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων Rating: 0

Και η κρίση έχει τα τραγούδια της

Το «ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ» σας προσκαλεί στη Μουσική Παράσταση «Ελλήνων Κρίσεως Δρώμενα» που θα γίνει το Σάββατο 15 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.

Μια  ομάδα μουσικών και ηθοποιών που παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με κείμενα και τραγούδια που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο προσεγγίζουν την οικονομική κρίση και την συμπεριφορά των ανθρώπων μέσα σε αυτή.

Η παράσταση έχει έντονο χιούμορ, πολλλή μουσική και τραγούδι, πολλές αναφορές στην ιστορία της Ελλάδος, ενώ   παράλληλα στέλνει και ένα μήνυμα  αισιοδοξίας.

Επίσης η παράσταση το πρώτο 15ήμερο του Μαΐου θα παρουσιασθεί σε περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στα χωριά της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τρικκαίων.

Σκηνοθεσία : Σία Φαράκη

Μουσική Επιμέλεια : Ορέστης Κρικώνης

Κείμενα διαλόγων : Γιώργος Τζιάνης – Θανάσης Πρεβέντης

Συμμετέχει 8μελής Ορχήστρα  και το Θεατρικό Εργαστήρι Σία Φαράκη   θεατρική ομάδα ΕΛΟΚ  Μεγ. Καλυβίων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή