Και η μαστροπεία καλά κραττεί… Reviewed by Momizat on . Συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (23-10-2014) στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας της Διεύθυνσης Συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (23-10-2014) στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας της Διεύθυνσης Rating: 0

Και η μαστροπεία καλά κραττεί…

Και η μαστροπεία καλά κραττεί…

Συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (23-10-2014) στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 42 και 47 ετών, προσωρινά υπεύθυνος και υπάλληλος καταστήματος «καφέ – μπαρ», σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για μαστροπεία και παράβαση του νόμου περί όπλων. Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, σε βάρος μιας 32χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Ουκρανίας, σερβιτόρας του καταστήματος. Ειδικότερα, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, μετέβη στο κατάστημα και ζήτησε από τους δύο ημεδαπούς να συνευρεθεί με την 32χρονη σερβιτόρα. Οι ημεδαποί, αφού παρέλαβαν από τον αστυνομικό το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (170) ευρώ, οδήγησαν την αλλοδαπή εξωτερικά του καταστήματος στο όχημα του «αστυνομικού-πελάτη». Σε κατάλληλο χρόνο επενέβησαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

• το προσημειωμένο χρηματικό ποσό,

• το χρηματικό ποσό των (1.140) ευρώ,

• ένας ηλεκτρικός εκκενωτής (tazer),

• ένα φυσίγγιο πυροβόλου όπλου καθώς και

• χειρόγραφες σημειώσεις με ονόματα και χρηματικά ποσά.

Επιπλέον, συνελήφθη μία 25χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ουκρανίας, διότι στερούταν άδειας εργασίας και βιβλιάριου υγείας, ενώ αναζητείται η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, 27χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ρωσίας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή