Και η φετινή Τσικνοπέμπτη έχει την υπογραφή ΝΕΣΤΟΡΑΣ Reviewed by Momizat on . Δοκιμάστε γεμάτες γεύσεις και αφήστε τη μοναδική ατμόσφαιρα  να σας παρασύρει σε μια Τσικνοπέμπτη διαφορετική από τις άλλες. Σε ένα μεγάλο αποκριάτικο Δοκιμάστε γεμάτες γεύσεις και αφήστε τη μοναδική ατμόσφαιρα  να σας παρασύρει σε μια Τσικνοπέμπτη διαφορετική από τις άλλες. Σε ένα μεγάλο αποκριάτικο Rating: 0

Και η φετινή Τσικνοπέμπτη έχει την υπογραφή ΝΕΣΤΟΡΑΣ

Και η φετινή Τσικνοπέμπτη έχει την υπογραφή ΝΕΣΤΟΡΑΣ

Δοκιμάστε γεμάτες γεύσεις και αφήστε τη μοναδική ατμόσφαιρα  να σας παρασύρει σε μια Τσικνοπέμπτη διαφορετική από τις άλλες. Σε ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτι αναμένεται να μετατραπεί και αυτή η Τσικνοπέμπτη, όπως και κάθε χρόνο, ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ , με τους Τρικαλινούς  και τους επισκέπτες της πόλης να τσικνίζουν από νωρίς το μεσημέρι.

Αποτέλεσμα εικόνας για kokoretsi

Ψησταριές θα πάρουν «φωτιά», το κρασί θα ρέει άφθονο και ο κόσμος θα διασκεδάσει. Μάλιστα, όσοι θέλουν να ζήσουν αυτή την εμπειρία, καλό είναι να κλείσουν από νωρίς θέση για να μην βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.Κάθε χρόνο την Τσικνοπέμπτη ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ ετοιμάζει ωραίες καταστάσεις. Από νωρίς το πρωί  ψήσιμο στα κάρβουνα κοτόπουλα , κοκορέτσι , κεμπάπ και άλλα κρεατικά, για να τιμηθεί η μέρα κατάλληλα! 

Γαριβάλδη 15 – Τρίκαλα τηλ . 2431 0 29720

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή