Και νέα δήλωση Ταμήλου που θα ξεσηκώσει αντιδράσεις Reviewed by Momizat on . Ακόμη μία φορά ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ προβαίνει σε δήλωση που θα ξεσηκώσει αντιδράσεις. Οπως μεταφέρει το Κουτί της Πανδώρας με τον μαλλον υβριστικό τίτλο Ακόμη μία φορά ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ προβαίνει σε δήλωση που θα ξεσηκώσει αντιδράσεις. Οπως μεταφέρει το Κουτί της Πανδώρας με τον μαλλον υβριστικό τίτλο Rating: 0

Και νέα δήλωση Ταμήλου που θα ξεσηκώσει αντιδράσεις

Και νέα δήλωση Ταμήλου που θα ξεσηκώσει αντιδράσεις

Ακόμη μία φορά ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ προβαίνει σε δήλωση που θα ξεσηκώσει αντιδράσεις. Οπως μεταφέρει το Κουτί της Πανδώρας με τον μαλλον υβριστικό τίτλο “Είναι και πολύ Ταμήλος”, ο τέως Δήμαρχος Τρικκαίων δήλωσε ότι “Οι πολίτες δεν μπορούν να ενημερωθούν σωστά για το γεγονός ότι το να ανάβεις μαγκάλια στο σπίτι σου είναι επικίνδυνο;”. Θυμίζει λίγο τη δήλωση Τζήμερου για το άλλο θλιβερό και τραγικό περιστατικό με τον θάνατο τω φοιτητών στη Λάρισα.
Εϊναι προφανές ότι τα ΜΜΕ του κέντρου είναι αδηφάγα και, ενώ από τη μια ο βουλευτής εμφανίζεται σε life style εκπομπές, από την άλλη τον ξεψαχνίζουν για οτιδήποτε πει.  Φυσικά, υπάρχει και η ουσία ολόκληρης της δήλωσης, τόσο για το τραγικό περιστατικό της Ξηροκρήνης με τη 13χρονη Σάρα, όσο και για την ανεργία. Και κάτι τέτοια μένουν σοτν κόσμο.

Διαβάστε τη δημοσίευση στο “Κουτί της Πανδώρας”, όπου υπάρχει και η παραπομπή στο ηχητικό απόσπασμα:

Ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, Μιχάλης – «θα πληρωνόμαστε μια φορά το μήνα και θα ερχόμαστε κάθε εβδομάδα» – Ταμήλος ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά κληθείς να σχολιάσει τους τραγικούς θανάτους στην προσπάθεια συμπολιτών μας να ζεσταθούν, ο κ. Ταμήλος μιλώντας στο radio1d.gr δεν αποδέχθηκε πως η κυβέρνηση φέρει ευθύνη, κατηγορώντας τους πολίτες που δεν ενημερώνονται σωστά για τους κινδύνους που κρύβουν τα μαγκάλια…

«Είναι άδικο ό,τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία να το ρίχνουμε στην κυβέρνηση. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ η κυβέρνηση στην Αθήνα να λύσει το πρόβλημα μιας οικογένειας που μένει στην επαρχία. Οι βουλευτές δεν πλησιάζουν τον πρωθυπουργό για αυτό και ο κόσμος εκλέγει την τοπική αυτοδιοίκηση. Οι πολίτες δεν μπορούν να ενημερωθούν σωστά για το γεγονός ότι το να ανάβεις μαγκάλια στο σπίτι σου είναι επικίνδυνο; Η ατομική υπευθυνότητα είναι πολύ σημαντική υπόθεση.» τόνισε ο βουλευτής ενώ υπεραμύνθηκε της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Ιδιαίτερα προκλητικός αναφορικά με το μεγάλο θέμα της ανεργίας, ο βουλευτής Τρικάλων τόνισε ότι η καταπολέμηση της δεν είναι ευθύνη της κυβέρνησης:

«Πάνω από 1.5 εκατομμύριο Έλληνες είναι άνεργοι. Αυτό δεν μπορεί να το λύσει το κράτος. Δεν έχουμε κομμουνιστικό καθεστώς για να είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε δουλειά και ένα πιάτο φαΐ στον κόσμο. Δεν υπάρχει περίπτωση για τα επόμενα πέντε χρόνια το κράτος να ασκήσει κοινωνική πολιτική μέσω προσλήψεων. Πρέπει πρώτα να ορθοποδήσουμε και να αποκτήσουμε ξανά την αξιοπιστία μας» δήλωσε ο κ. Ταμήλος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή