Και ξαφνικά, παράταση στα ξωτικά! Reviewed by Momizat on . Με μια απόφαση που αγνοείται πώς ελήφθη, η οργανωτική επιτροπή του μύλου των ξωτικών ανακοίνωσε ότι η λειτουργία του παρατείνεται μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Πρώτα Με μια απόφαση που αγνοείται πώς ελήφθη, η οργανωτική επιτροπή του μύλου των ξωτικών ανακοίνωσε ότι η λειτουργία του παρατείνεται μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Πρώτα Rating: 0

Και ξαφνικά, παράταση στα ξωτικά!

Και ξαφνικά, παράταση στα ξωτικά!

Με μια απόφαση που αγνοείται πώς ελήφθη, η οργανωτική επιτροπή του μύλου των ξωτικών ανακοίνωσε ότι η λειτουργία του παρατείνεται μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Πρώτα απ’ όλα, τυπικώς αυτό δεν μπορεί να γίνει, αφού παραβαίνει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για παραχώρηση των χώρων και λειτουργία του, μέχρι τις 5 Ιανουαρίου. Και είναι προφανές ότι οι αποφάσεις ενός οργάνου, αναιρούνται ή τροποποιούνται, μόνο από το ίδιο το όργανο (ή τους ελεγκρικούς μηχανισμούς που υπάρχουν για αυτό), που είναι το ανώτατο όργανο της πόλης.Κατά δεύτερον, στο κείμενο που εστάλη, γίνεται επίκληση του πλήθους των επισκεπτών. Δηλαδή, για να δουν όλοι τον μύλο. Μα, αυτό δεν το ήξεραν από πριν; Αφού οι ίδιοι έβαλαν τον πήχυ ψηλότερα από πέρυσι. Τώρα συνειδητοποίησαν ότι τα σχολεία ανοίγουν στις 8 Ιανουαρίου και, επομένως, οι ημέρες μετά την προγραμματισμένη λήξη (5 Ιανουαρίου) είναι διαθέσιμες; Επίσης, έχει λάβει η οργανωτική επιτροπή μηνύματα ότι κλείνονται εκδρομές στα Τρίκαλα αυτές τις δύο ημέρες; Τι ακριβώς συμβαίνει; Υπάρχουν άλλοι λόγοι; Πολύ θα θέλαμε μια διευκρίνιση.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου, οι εντυπώσεις που αφήνει ο «Μύλος των Ξωτικών» στους χιλιάδες επισκέπτες του είναι μαγικές.

Και αυτό το Σαββατοκύριακο λαοθάλασσα επισκεπτών από όλη σχεδόν την Ελλάδα βρέθηκαν κοντά μας με το εντυπωσιακό ρεκόρ των 700.000 επισκεπτών να καταρρίπτεται και φέτος.

Χιλιάδες παιδιά από κάθε γωνιά της Ελλάδας φτάνουν καθημερινά στον «Μύλο των Ξωτικών», χαίρονται με τη συμμετοχή τους στις μοναδικές ΔΩΡΕΑΝ δράσεις μας και σκορπούν στο χώρο χαμόγελα και παιδικές ευτυχισμένες φωνές.

Για το λόγο αυτό και για να μπορέσουμε να υποδεχτούμε ακόμα  περισσότερους επισκέπτες η αυλαία του Μύλου θα πέσει την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014, ενώ η Τελετή Λήξης θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις 7:30 το απόγευμα, όπως και είναι προγραμματισμένη.

Το πρόγραμμα του επόμενου τριημέρου:

xotika1

31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Κεντρική Σκηνή

12:00 Sakis Anagnostou live

13:00 Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου Καρδίτσας.

Παιδική Σκηνή

13:00 Dj Party

 

1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Κεντρική Σκηνή

12:30 Μελχιόρ – Magic Show

19:00 Trokadoroi Live

 

2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Κεντρική Σκηνή

12:00 Νεανική παραδοσιακή ορχήστρα από Τρικαλινούς καλλιτέχνες

19:00 Walk on the wild side – έντεχνη και ροκ ελληνική μουσική

Παιδική Σκηνή

12:30 Μάγος Μελχιόρ

18:30 Ο Κλόουν ΒαΒα αναστατώνει τον Μύλο

Και συνεχίζουμε.. οι εκπλήξεις στο «Μύλο των Ξωτικών» δεν τελειώνουν ποτέ!

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή