Και οι γιατροί σε κινητοποιήσεις Reviewed by Momizat on . Σε κινητοποιήσεις προχωρούν από την ερχόμενη εβδομάδα και οι Νοσοκομειακοί γιατροί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο νομοσχέδιο για την υγεία. Με δήλωση του στ Σε κινητοποιήσεις προχωρούν από την ερχόμενη εβδομάδα και οι Νοσοκομειακοί γιατροί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο νομοσχέδιο για την υγεία. Με δήλωση του στ Rating: 0

Και οι γιατροί σε κινητοποιήσεις

Και οι γιατροί σε κινητοποιήσεις

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν από την ερχόμενη εβδομάδα και οι Νοσοκομειακοί γιατροί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο νομοσχέδιο για την υγεία.

Με δήλωση του στην trikkipress o κ. Σάκης Παπαδόπουλος , Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών αναφέρει ότι το σχετικό νομοσχέδιο  περιλαμβάνει   «απαράδεκτες, αστήρικτες και προκλητικές ρυθμίσεις.  Οι γιατροί παρατάσσονται σε θέση μάχης …διότι αντιδρούν στο κλείσιμο νοσοκομείων, στη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις. Στο σύνολο τους οι γιατροί του Νοσοκομείου Τρικάλων καλούν τον υπουργό Υγείας να  αποσύρει το νομοσχέδιο”.

 

Αφήστε το σχόλιο σας