Και οι ΕΒΕ Φαρκαδόνας προς κινητοποίηση Reviewed by Momizat on . Σε κινητοποιήσεις προχωρούν και οι επαγγελματοβιοτέχνες Φαρκαδόνας αντιδρώντας στα σχέδια της κυβέρνησης για τις επικουρικές συντάξεις, αλλά ταυτόχρονα καταγγέλ Σε κινητοποιήσεις προχωρούν και οι επαγγελματοβιοτέχνες Φαρκαδόνας αντιδρώντας στα σχέδια της κυβέρνησης για τις επικουρικές συντάξεις, αλλά ταυτόχρονα καταγγέλ Rating: 0

Και οι ΕΒΕ Φαρκαδόνας προς κινητοποίηση

Και οι ΕΒΕ Φαρκαδόνας προς κινητοποίηση

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν και οι επαγγελματοβιοτέχνες Φαρκαδόνας αντιδρώντας στα σχέδια της κυβέρνησης για τις επικουρικές συντάξεις, αλλά ταυτόχρονα καταγγέλλουν την κυβέρνηση για την αντικοινωνική πολιτική που ασκεί, και η οποία έχει αφήσει 7 στους 10 επαγγελματίες χωρίς ιατροφαρμακευτική κάλυψη.

Για το λόγο αυτό, αποφασίστηκε να συμμετέχουν στις 19 Ιουνίου στην πανελλαδική κινητοποίηση στην Αθήνα.

Σε πρόσφατη συνέλευση των ΕΒΕ Φαρκαδόνας, όπως αναφέρει ο πρόεδρος κ. Ξάνθος Νάτσινας, επισημάνθηκε η κατάσταση που επικρατεί σήμερα καθώς και το αρνητική ανάπτυξη της περιοχής. Το γεγονός δηλαδή ότι ανοίγουν λιγότερα μαγαζιά από ότι κλείνουν την τελευταία πενταετία.

«Το νέο σύστημα φορολόγησης των αυτοαπασχολούμενων είναι άγρια λεηλασία του εισοδήματός μας, τα νέα εκκαθαριστικά της εφορίας είναι οδοστρωτήρας από το πρώτο ευρώ κατά 26% αυξημένο χαράτσι του λεγόμενου «τέλους επιτηδεύματος», την «τεκμαρτή» ληστεία, και όλα αυτά με τα πενιχρά εισοδήματα έως ανύπαρκτες και βάση «αντικειμενικών δαπανών» ή τεκμηρίων διαβίωσης» που θα προσδιορίσει η εφορία, κι ενώ ακόμη κι αν η επιχείρησή μας κατέγραψε ζημιές», τονίζει ο κ. Νάτσινας σε σχέση με το φορολογικό, καλώντας τους συναδέλφους του να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα συμπληρώνοντας, «Δεν φτάνει που στερούμαστε στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εμείς και οι οικογένειές μας, μας απειλούν και κόβουν το ρεύμα για λίγα ευρώ χωρίς ευνοϊκές ρυθμίσεις, «ραβασάκια» κατασχέσεων από ΟΑΕΕ, Εφορία και τράπεζες με πλειστηριασμούς κάθε Τετάρτη στα πρωτοδικεία. Μιλάμε πλέον για καθολική επίθεση απέναντί μας» αναφέρει επίσης.

Ελένη Χολέβα

e-erevna

 

Αφήστε το σχόλιο σας