Και οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ Τρικάλων καταγγέλουν τη δολοφονία Reviewed by Momizat on . ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Καταγγέλλουμε την  εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου νέου,  στο Κερατσίνι, από  φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Καταγγέλλουμε την  εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου νέου,  στο Κερατσίνι, από  φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυ Rating: 0

Και οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ Τρικάλων καταγγέλουν τη δολοφονία

Και οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ Τρικάλων καταγγέλουν τη δολοφονία

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ

Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καταγγέλλουμε την  εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου νέου,  στο Κερατσίνι, από  φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.

Ο εγκληματικός μηχανισμός της Χρυσής Αυγής χτυπάει σε εργατικές λαϊκές γειτονιές, αποκαλύπτοντας ότι είναι μηχανισμός του σάπιου συστήματος, του κεφαλαίου. Στόχο έχει να τρομοκρατήσει κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο που σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται ενάντια στη βάρβαρη πολιτική.

Να μην τους περάσει. Ο λαός έχει τη δύναμη να τους τσακίσει.

Τώρα χρειάζεται μαζική λαϊκή κινητοποίηση και δράση όλων των εργαζομένων και της νεολαίας για να απομονωθούν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε σωματείο, σε κάθε λαϊκή γειτονιά.

Κάθε μαζικός φορέας να αναπτύξει δράση για να τους πετάξει έξω, αυτούς και τη σάπια ιδεολογία τους, να μην περνάει πουθενά το ναζιστικό δηλητήριο.

 

 ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή