"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Και ο Ρεντζιάς στο ΠΑΟΚ – ΤΣΣΚΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στον επετειακό αγώνα του ΠΑΟΚ με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θα δώσει το «παρών» και ο Ευθύμης Ρεντζιάς, τονίζοντας σε συνέντευξή του ότι πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ θα γιορτάσει τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του δίνοντας ένα μεγάλο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ στο «Παλατάκι», στις 9 Σεπτεμβρίου. Εκεί θα βρεθούν αρκετοί παλαίμαχοι παίκτες του «Δικέφαλου του Βορρά», με τον Ευθύμη Ρεντζιά, που αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 1993 μέχρι το1997, να είναι ένας από αυτούς.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Goal», ο Ρεντζιάς, σχολίασε τη σημασία του συγκεκριμένου φιλικού παιχνιδιού, ενώ παράλληλα μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της ΤΣΣΚΑ, Δημήτρη Ιτούδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχω επιβεβαιώσει την παρουσία μου στην εκδήλωση, θα είναι μια μεγάλη και σημαντική γιορτή για τον ΠΑΟΚ που συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής, και για το τμήμα μπάσκετ ειδικότερα. Η παρουσία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε αυτό το επετειακό φιλικό παιχνίδι αποτελεί και για τους φιλάθλους ένα σημαντικό κίνητρο.

Θα είναι όμορφο να συναντηθούμε παλιοί συμπαίκτες και φίλοι, αν και με αρκετούς από αυτούς διατηρούμε ακόμη σχέσεις.

Συνεργαστήκαμε με τον Ιτούδη στον ΠΑΟΚ, όταν αυτός εργαζόταν ως βοηθός. Τον σέβομαι πολύ, έχει πετύχει πολύ σημαντικά πράγματα όπου κι αν έχει εργαστεί, με είχε βοηθήσει πολύ όταν βρισκόταν στον ΠΑΟΚ.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς και η διοίκηση κάνουν μια φιλότιμη προσπάθεια, μιλάω τακτικά και με τον Μπάνε, πιστεύω ότι η διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, αυτής της γιορτής, θα στεφθεί με επιτυχία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης