Και ο Ταμήλος στα έργα στο Κηπάκι Reviewed by Momizat on . Αυτοψία στα έργα του κόμβου Κηπακίου πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, παρουσία του εργολάβου της ΤΕΜΚΑΤ, για την επιθεώρηση των τε Αυτοψία στα έργα του κόμβου Κηπακίου πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, παρουσία του εργολάβου της ΤΕΜΚΑΤ, για την επιθεώρηση των τε Rating: 0

Και ο Ταμήλος στα έργα στο Κηπάκι

Και ο Ταμήλος στα έργα στο Κηπάκι

Αυτοψία στα έργα του κόμβου Κηπακίου πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, παρουσία του εργολάβου της ΤΕΜΚΑΤ, για την επιθεώρηση των τελευταίων παρεμβάσεων που έγιναν για την ολοκλήρωση των εργασιών που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία της παρακαμπτήριου οδού.

Η κατασκευή του δακτυλίου είναι ένα σημαντικό έργο, η μελέτη του οποίου ξεκίνησε το έτος 1997, όταν ο κ. Ταμήλος ήταν Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Τρικκαίων.

Με την ολοκλήρωση του έργου, τα Τρίκαλα θα είναι η μόνη πόλη της Ελλάδας που θα έχει ολοκληρωμένο δακτύλιο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που θα αποσυμφορήσει την κίνηση από την Αγία Μονή, τα Σαράγια και τον Πύργο και θα βοηθήσει στην τουριστική διασύνδεση της Καλαμπάκας με τον ορεινό όγκο της Πύλης.

(Από το πολιτικό γραφείο)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή