Και πάλι κοντά μας ο Μανώλης Γλέζος Reviewed by Momizat on . Τα Τρίκαλα επισκέπτεται για μια ακόμη φορά, την ερχόμενη Παρασκευή, ο Μανώλης Γλέζος, προσκεκλημένος του Διασωματειακού Συντονιστικού Φορέων του Νομού Τρικάλων. Τα Τρίκαλα επισκέπτεται για μια ακόμη φορά, την ερχόμενη Παρασκευή, ο Μανώλης Γλέζος, προσκεκλημένος του Διασωματειακού Συντονιστικού Φορέων του Νομού Τρικάλων. Rating: 0

Και πάλι κοντά μας ο Μανώλης Γλέζος

Και πάλι κοντά μας ο Μανώλης Γλέζος

Τα Τρίκαλα επισκέπτεται για μια ακόμη φορά, την ερχόμενη Παρασκευή, ο Μανώλης Γλέζος, προσκεκλημένος του Διασωματειακού Συντονιστικού Φορέων του Νομού Τρικάλων. Θα παραστεί σε εκδήλωση  στην οποία θα είναι κεντρικός ομιλητής με θέμα ”O φασισμός στην Ελλάδα” . Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ώρα 20.00 μ.μ.
Ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, που έχει βιώσει στο πετσί του τον φασισμό σε διάφορες μορφές, έχει επισκεφθεί τα Τρίκαλα για την παρουσίαση του βιβλίου του για την Αντίσταση, τη Φαρκαδόνα για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του καπετάν Κόζιακα, πραγματοποιώντας και ομιλία στους μαθητές του Λυκείου, την Καλαμπάκα, ως ομιητής σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, και το Μεγαλοχώρι, και παλι σε ομιλία με μαθητές.
Η επίσκεψη του Μανώλη Γλέζου θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, οπότε θα παραστεί σε εκδήλωση που οργανώνει ο Ε.Λ.Ο.Κ. στα Μεγάλα Καλύβια (αναλτικά εδώ).

Αφήστε το σχόλιο σας