Και παλιό κείμενο να βάζαμε, το ίδιο θα ήταν… Reviewed by Momizat on . Τελειωμό δεν έχουν οι φάρσες για τοποθέτηση βόμβας στην πόλη μας , κάθε λίγο και λιγάκι, μία στα Δικαστήρια και την άλλη στην Εφορία . Σειρά είχε σήμερα το πρωί Τελειωμό δεν έχουν οι φάρσες για τοποθέτηση βόμβας στην πόλη μας , κάθε λίγο και λιγάκι, μία στα Δικαστήρια και την άλλη στην Εφορία . Σειρά είχε σήμερα το πρωί Rating: 0

Και παλιό κείμενο να βάζαμε, το ίδιο θα ήταν…

Και παλιό κείμενο να βάζαμε, το ίδιο θα ήταν…

Τελειωμό δεν έχουν οι φάρσες για τοποθέτηση βόμβας στην πόλη μας , κάθε λίγο και λιγάκι, μία στα Δικαστήρια και την άλλη στην Εφορία . Σειρά είχε σήμερα το πρωί το Δικαστικό Μέγαρο με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση , έπειτα από τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία ενώ συγχρόνως εκκενώθηκε το κτίριο.

Οι υπάλληλοι βγήκαν έξω και οι δικαστές διέκοψαν τις δίκες που βρίσκονταν σε εξέλιξη. Επίσης διακόπηκε η κυκλοφορία στις οδούς γύρω από το δικαστικό μέγαρο.

Κλιμάκιο πυροτεχνουργών της ΕΛ.ΑΣ. μαζί με ειδικό σκύλο στην ανίχνευση εκρηκτικών, εισήλθε στο κτήριο και έψαξε σπιθαμή προς σπιθαμή όλους τους χώρους. Όμως δεν βρέθηκε τίποτα, καθώς αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για μία κακόγουστη φάρσα, σαν αυτές που συμβαίνουν συχνά στο δικαστικό μέγαρο Τρικάλων .

Με τη λήξη του συναγερμού, οι υπάλληλοι προσήλθαν στα γραφεία τους και οι δίκες ξανάρχισαν κανονικά.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή