..Και περνούν τα χρόνια! Reviewed by Momizat on . ...Κι έρχεται η στιγμή που κάποιος ρίχνει την ιδέα της επανασύνδεσης! Να θυμηθούμε τα παλιά! Να δούμε την πορεία του καθενός μας στο πέρασμα της ζωής. Να μαντέψ ...Κι έρχεται η στιγμή που κάποιος ρίχνει την ιδέα της επανασύνδεσης! Να θυμηθούμε τα παλιά! Να δούμε την πορεία του καθενός μας στο πέρασμα της ζωής. Να μαντέψ Rating: 0

..Και περνούν τα χρόνια!

simathites
…Κι έρχεται η στιγμή που κάποιος ρίχνει την ιδέα της επανασύνδεσης! Να θυμηθούμε τα παλιά! Να δούμε την πορεία του καθενός μας στο πέρασμα της ζωής. Να μαντέψουμε τη φυσιογνωμία τη γνώριμη πίσω από την αδυσώπητη φθορά του χρόνου. Αγωνία και λαχτάρα!
simathites
Ζήσαμε αυτές τις στιγμές χθες. Κι όμως δεν αισθάνθηκα ότι ο χρόνος μας άγγιξε! ΄ Ισως γιατί ζήσαμε μια κατάσταση Deja-vu.Γνώριμες καταστάσεις.Κινήσεις και συμπεριφορές παρόμοιες με εκείνες των παλιών συμμαθητών. ΄Ιδιο βλέμμα και προπαντός ίδιο χαμόγελο. Υποδεχόμασταν άτομα που μέσα από το παιχνίδι της μαντεψιάς αναγνωρίζαμε τον διπλανό μας τον ντροπαλό, το σκανταλιάρη και μ΄ αυτόν εξακολουθήσαμε να συνδιαλεγόμαστε και τώρα, τόσα χρόνια μετά. Αυτή είναι η μαγεία της επανασύνδεσης. Ο καθένας έχει διαγράψει μια πορεία ζωής που αποκτά ενδιαφέρον να τη γνωρίσουμε αλλά την ώρα της συνάντησης οι αναμνήσεις αναδύονται ισχυρότερες.
Θεωρώ ότι η βραδιά μας πέτυχε.Eυχή όλων μας ήταν να επαναληφθεί. Θα το προσπαθήσουμε!
Νικολέτα Λυγάτσικα

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή