Και Πολιτική κατασκοπεία…. στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Για πρακτικές κατασκοπείας κατήγγειλε τη περασμένη εβδομάδα το πρώην υποψήφιο βουλευτή του ΚΙΝΑΛ κ. Ξάφο και τον Περιφερειακό σύμβουλο και εν δυνάμει υποψήφιο Β Για πρακτικές κατασκοπείας κατήγγειλε τη περασμένη εβδομάδα το πρώην υποψήφιο βουλευτή του ΚΙΝΑΛ κ. Ξάφο και τον Περιφερειακό σύμβουλο και εν δυνάμει υποψήφιο Β Rating: 0

Και Πολιτική κατασκοπεία…. στα Τρίκαλα

Και Πολιτική κατασκοπεία…. στα Τρίκαλα

Για πρακτικές κατασκοπείας κατήγγειλε τη περασμένη εβδομάδα το πρώην υποψήφιο βουλευτή του ΚΙΝΑΛ κ. Ξάφο και τον Περιφερειακό σύμβουλο και εν δυνάμει υποψήφιο Βουλευτή στο τοπικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χάιδο, η Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στα Τρίκαλα κα. Λώρεν Κασσοπούλου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια κομματικής συγκέντρωσης του ΚΙΝΑΛ στη Δημοτική Κοινότητα Πλατάνου, αν και τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ και νυν του ΣΥΡΙΖΑ απορρίπτουν τις κατηγορίες των πρώην συντρόφων τους, αποδίδοντάς τες σε σύμπτωση.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η κα Κασσοπούλου με μακρά και αξιοπρεπή πορεία στα κοινά, δεν θα έκανε ποτέ δημόσια τέτοια καταγγελία αν δεν ήταν σίγουρη για τα λεγόμενά της. 

Δεν γνωρίζω αν φταίει το νεαρό της ηλικίας η ο παρορμητικός χαρακτήρας των κκ. Χάιδου και Ξάφου για το πρωτόγνωρο αυτό συμβάν, αλλά πολύ φοβάμαι ότι με τη δυναμική που έχει διαμορφωθεί στο τοπικό δημόσιο βίο, έπονται και χειρότερα.

Κων. Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή