Και πολύ άργησε ο Τατσόπουλος Reviewed by Momizat on . Κάπως έτσι ξεκίνησε και με τον ΣΥΡΙΖΑ τότε ο Πέτρος Τατσόπουλος, όταν πλέον είχε πάρει πόδι από το κόμμα. Άρχισε να ρίχνει γέφυρες προς το ανερχόμενο -τότε-Ποτά Κάπως έτσι ξεκίνησε και με τον ΣΥΡΙΖΑ τότε ο Πέτρος Τατσόπουλος, όταν πλέον είχε πάρει πόδι από το κόμμα. Άρχισε να ρίχνει γέφυρες προς το ανερχόμενο -τότε-Ποτά Rating: 0

Και πολύ άργησε ο Τατσόπουλος

Και πολύ άργησε ο Τατσόπουλος

Κάπως έτσι ξεκίνησε και με τον ΣΥΡΙΖΑ τότε ο Πέτρος Τατσόπουλος, όταν πλέον είχε πάρει πόδι από το κόμμα. Άρχισε να ρίχνει γέφυρες προς το ανερχόμενο -τότε-Ποτάμι.

Τελικά τα κατάφερε και μπήκε («τρούπωσε» που λένε) στο κόμμα-συνονθύλευμα τουΣταύρου Θεοδωράκη αλλά, φευ, δεν κατάφερε μετά να εκλεγεί βουλευτής. Έμεινε στην απ’ έξω.

Το Ποτάμι όμως γίνεται ρυάκι σιγά-σιγά, μέλλον δεν φαίνεται στον ορίζοντα, τι να κάνει και ο Τατσόπουλος, άρχισε να ρίχνει γέφυρες, προς τη Νέα Δημοκρατία. Και πολύ άργησε θα έλεγα.

Όλο και πιο δεξιά, όλο και δεξιότερα λοιπόν. Φυσικά το… μπασταρδεύει στη συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, θέλει τον Κυριάκο λέει να μετακινηθεί προς τοΚέντρο. Και προς τα Αριστερά ακόμα αν γίνεται.

Σειρά του Γρηγόρη Ψαριανού τώρα να ψάξει δικαιολογία για να οδεύσει και αυτός με τη σειρά του προς Νέα Δημοκρατία μεριά. Ας περιμένουμε.

efsyn.gr

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή