Και στην Χρυσαυγή, «Φυσάει Κόντρα» Reviewed by Momizat on . Για μιάμιση περίπου ώρα συζητούσε με τους κατοίκους της Χρυσαυγής ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων με το «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» Δημήτρης Παπαθανασίου, ό Για μιάμιση περίπου ώρα συζητούσε με τους κατοίκους της Χρυσαυγής ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων με το «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» Δημήτρης Παπαθανασίου, ό Rating: 0

Και στην Χρυσαυγή, «Φυσάει Κόντρα»

Και στην Χρυσαυγή, «Φυσάει Κόντρα»

Για μιάμιση περίπου ώρα συζητούσε με τους κατοίκους της Χρυσαυγής ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων με το «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» Δημήτρης Παπαθανασίου, όπου, το βράδυ της Παρασκευής 9 Μάη, η παράταξη κατέγραψε στο ενεργητικό της μια ακόμη δυναμική και ζωντανή συγκέντρωση. Με τους κατοίκους να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τα πεπραγμένα της απερχόμενης δημοτικής αρχής του κ. Λάππα, και τον Δημήτρη Παπαθανασίου να απευθύνει το κάλεσμα για μαζική στήριξη του «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στις εκλογές της 18ης και της 25ης Μάης και να τονίζει πως αποτελεί ιστορική αναγκαιότητα για την πόλη και τα δημοτικά της διαμερίσματα να ηττηθούν οι κ. Λάππας και Παπαστεργίου και μαζί τους, το κατεστημένο που κουμαντάρει τα Τρίκαλα αδιαλείπτως τα τελευταία 40 τουλάχιστον χρόνια, η συγκέντρωση χαρακτηρίστηκε απ’ την έντονη συμμετοχική διάθεση στη συζήτηση των παρισταμένων και το προμήνυμα της νίκης και της ανατροπής, γι’ ακόμη μια φορά, πρόβαλε καθαρά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος με το «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δεν έμεινε στην επίθεση κατά του τοπικού κατεστημένου και των εκφραστών του. Ανέπτυξε παράλληλα το δίλημμα που προβάλει επιτακτικά σ’ αυτές τις εκλογές, και το οποίο συνοψίζεται στο «αριστερά ή δεξιά;» στο Δήμο Τρικκαίων. Όπως ο ίδιος συμπλήρωνε, μόνο το «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» μπορεί να νικήσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών όποιον απ’ τους κ. Λάππα ή Παπαστεργίου πάρει το εισιτήριο για την δεύτερη Κυριακή, κι είναι γι’ αυτόν τον λόγο που και οι δυο τους επιστρατεύουν όλα τα μέσα για να αποφύγουν αυτή την αναμέτρηση.

Από πλευράς κατοίκων, μπήκε έντονα το θέμα του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή, το οποίο (όπως και στο περιφερειακό πρόγραμμα της παράταξης αναφέρεται), κρίνεται ακατάλληλο. Συζήτηση έγινε και για την λειτουργία του τοπικού συμβουλίου αλλά και του κοινοτικού γραφείου, με κοινή συνισταμένη σ’ όλες τις τοποθετήσεις να είναι η απουσία της απερχόμενης δημοτικής αρχής από την περιοχή. Να σημειωθεί πως νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής, το «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» είχε περιοδεύσει σε Ριζαριό και Πατουλιά.

Από το γραφείο Τύπου

fisaei_xrisaugi fisaei_xrisaugi1 fisaei_xrisaugi2 fisaei_xrisaugi3

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή