Και στον Δ. Πύλης ετοιμάζει παράταξη ο ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by Momizat on . Για τη συγκρότηση δημοτικής παράταξης στο Δήμο Πύλης     Συνεδρίασε η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Πύλης με αντικείμενο την ανάλυση της πρόσφατης απόφαση Για τη συγκρότηση δημοτικής παράταξης στο Δήμο Πύλης     Συνεδρίασε η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Πύλης με αντικείμενο την ανάλυση της πρόσφατης απόφαση Rating: 0

Και στον Δ. Πύλης ετοιμάζει παράταξη ο ΣΥΡΙΖΑ

Και στον Δ. Πύλης ετοιμάζει παράταξη ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τη συγκρότηση δημοτικής παράταξης στο Δήμο Πύλης

 

 

Συνεδρίασε η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Πύλης με αντικείμενο την ανάλυση της πρόσφατης απόφασης της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ταυτόχρονα ξεκίνησε και η συζήτηση ανάμεσα στα μέλη της οργάνωσης για την παρουσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Πύλης.

Αποφασίσθηκε η αναγκαιότητα για τη συγκρότηση αυτοδιοικητικής παράταξης και στο Δήμο Πύλης με ριζοσπαστικά , οικολογικά αντιφασιστικά και  αντινεοφιλελεύθερα χαρακτηριστικά και με βασικό της πρόταγμα τον αγώνα ενάντια στην πολιτική των μνημονίων και του “Καλλικράτη”.

Σε αυτό το πλαίσιο αποφασίσθηκε να υπάρξει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ανοικτό δημοκρατικό κάλεσμα προς την τοπική κοινωνία του Δήμου  Πύλης, ώστε μέσα στο Νοέμβρη να γίνει η πρώτη συγκέντρωση που θα ανοίξει το δρόμο για τη συγκρότηση μιας δημοτικής παράταξης που θα κληθεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στον αγώνα για την ανατροπή της μέχρι σήμερα διαμορφωμένης αυτοδιοκητικής πραγματικότητας και στο Δήμο Πύλης.

Ο.Μ. Πύλης του ΣΥΡΙΖΑ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή