Και στον Κ. Σκρέκα οι τρικαλινοί φαρμακοποιοί Reviewed by Momizat on . Με τους Τρικαλινούς φαρμακοποιούς ο Κώστας Σκρέκας Τις απόψεις των Τρικαλινών φαρμακοποιών για την διάθεση των «μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων» και από πολυκατα Με τους Τρικαλινούς φαρμακοποιούς ο Κώστας Σκρέκας Τις απόψεις των Τρικαλινών φαρμακοποιών για την διάθεση των «μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων» και από πολυκατα Rating: 0

Και στον Κ. Σκρέκα οι τρικαλινοί φαρμακοποιοί

Και στον Κ. Σκρέκα οι τρικαλινοί φαρμακοποιοί

Με τους Τρικαλινούς φαρμακοποιούς ο Κώστας Σκρέκας

Τις απόψεις των Τρικαλινών φαρμακοποιών για την διάθεση των «μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων» και από πολυκαταστήματα, άκουσε με προσοχή ο κ. Κώστας Σκρέκας, σε συνάντηση που είχε με το  Προεδρείο του Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ.  συμμερίστηκε την αγωνία των φαρμακοποιών μιας και η φαρμακευτική δαπάνη έχει μειωθεί σημαντικά, σημειώνοντας ότι γνωρίζει πως πολλά φαρμακεία αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

Ο κ. Κώστας Σκρέκας τόνισε ότι στόχος της Κυβέρνησης είναι να βρει τη «χρυσή τομή», έτσι ώστε να μην υποστεί πλήγμα ο ευαίσθητος κλάδος των φαρμακοποιών, αλλά και να εξασφαλιστούν οι χαμηλές τιμές των φαρμάκων, όπως σήμερα ισχύει και όπου «τελικά τα περισσότερα φάρμακα στη χώρα μας παραμένουν πιο φθηνά σε σχέση με τις άλλες χώρες της Ευρώπης. Έτσι δεν πρέπει να δίνονται ατυχή παραδείγματα και να προβάλλεται συνεχώς πως η χώρα μας είναι ακριβότερη σ’ αυτά».

Ο κ. Κώστας Σκρέκας δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματα προς τους αρμοδίους υπουργούς και να διατηρήσει επαφή μαζί τους, προς αναζήτηση της ιδανικής λύσης για όλους.

(Από το πολιτικό γραφείο)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή