Η πρόταση μομφής αναβάλλει την έλευση Κουβέλη Reviewed by Momizat on . Με έκτακτο δελτίο Τύπου, η ΝΕ Τρικάλων της ΔΗΜΑΡ αναφέρει: Λόγω των έκτακτων πολιτικών εξελίξεων, υποβολή και συζήτηση πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση, η προ Με έκτακτο δελτίο Τύπου, η ΝΕ Τρικάλων της ΔΗΜΑΡ αναφέρει: Λόγω των έκτακτων πολιτικών εξελίξεων, υποβολή και συζήτηση πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση, η προ Rating: 0

Η πρόταση μομφής αναβάλλει την έλευση Κουβέλη

Η πρόταση μομφής αναβάλλει την έλευση Κουβέλη

Με έκτακτο δελτίο Τύπου, η ΝΕ Τρικάλων της ΔΗΜΑΡ αναφέρει:

Λόγω των έκτακτων πολιτικών εξελίξεων, υποβολή και συζήτηση πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση, η προγραμματισμένη επίσκεψη του Προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ στην Καρδίτσα και τα Τρίκαλα, την Παρασκευή και Σάββατο, αναβάλλεται. Επειδή ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ πρέπει να παραβρίσκεται στη Βουλή, γιατί η συζήτηση θα γίνει σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, δεσμεύτηκε να πραγματοποιήσει την περιοδεία του στην Δυτική Θεσσαλία, σύντομα, όταν το επιτρέψουν οι πολιτικές εξελίξεις.
Νωρίτερα, είχε τροποποιηθεί το πρόγραμμα της επίσκεψης του Φώτη Κουβέλη στον νομό μας. Με ανακοίνωσή της, η ΝΕ της ΔΗΜΑΡ αναφέρει ότι θα πραγματοποιούνταν και συνάντηση στο Γριζάνο με κτηνοτρόφους. Το πρόγραμμα της επίσκεψης , ήταν το ακόλουθο:

– Σάββατο 9 Νοεμβρίου ώρα 11.00 πμ συζήτηση στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας με τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για τις αναπτυξιακές προτεραιότητες και δυνατότητες της περιοχής

– Σάββατο 1:00 μμ συνάντηση στο Γριζάνο με κτηνοτρόφους της περιοχής στην οποία θα συμμετέχει και ο κ.Θανάσης Θεοχαρόπουλος, πρώην ειδικός γραμματέας του Υπουργείου Γεωργίας.

– Σάββατο 7.00 μμ ανοικτή πολιτική συγκέντρωση στο Φρούριο με ομιλητή τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ Φώτη Κουβέλη και θέμα «οι πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση της Δημοκρατικής Αριστεράς».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή