"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Και τον παιδονόμο Ζέτα μου και τον παιδονόμο …

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι Α(χ)ριστοι έβαλαν στόχο τώρα και τα παιδιά μας!!!Ανέλαβε δράση ως υφυπουργός Παιδείας και η κα Ζέτα Μακρή δίπλα στην υπουργό Κεραμεως .

Δύο γυναίκες μάνες, με την Μακρή και γιαγιά ,οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την παιδεία.

Και οι δύο δικηγόροι με μοναδικό προσόν ότι πολιτεύονται με τους “Άριστους” της ΝΔ.Έτσι η κα Ζέτα Μακρή από τον Βόλο, από την πόλη που έχει καταντήσει η χωματερή των “Εταίρων Ευρωπαίων συμμάχων μας”,οι οποίοι ξεφορτώνουν τα ιατρικά τους και άλλα επικίνδυνα απόβλητα στο Βόλο ,για να καουν από την ΑΓΕΤ μακρυά από τα σαλόνια τους και για να μην κινδυνέψει η υγεία των συμπολιτων τους, σήμερα δήλωσε ότι οι μαθητές των σχολείων κινδυνεύουν με πρόστιμο αν δεν επιστρέφουν εγκαίρως μετά το σχολείο στο σπίτι!

Ότι τα παιδιά μας δεν κινδυνεύουν από τον κορονοιο στοιβαγμένα για 6 ώρες στις αίθουσες κλουβιά αλλά αν σταθούν μετά το σχολείο σε υπαίθριο χώρο να παίξουν ή να ξεκουραστούν.

Αυτοί οι Α(χ)ριστοι έβαλαν στόχο τώρα και τα παιδιά μας.Τα οποία έχουν καταδικάσει να φοιτούν σε σχολεία παμπάλαια ,τα οποία δεν έχουν ελεγχθεί για την στατικότητα τους και σε περίπτωση σεισμού κινδυνεύουν να μετατραπούν σε φέρετρα.

Σε σχολεία χωρίς επαρκή θέρμανση αλλά και κλιματισμό κατά τους θερινούς μήνες που το θερμόμετρο κάνει τις αίθουσες φούρνους .

Σε σχολεία χωρίς αίθουσες για την αραίωση των μαθητών την εποχή της πανδημίας, χωρίς δασκάλους και καθαρίστριες για σχολαστικη καθαριότητα.

Ας αφήσει τα πρόστιμα στα παιδάκια η Μακρή, αρκετά πάτησαν οι α(χ)ριστοι κυβερνώντες , με πρόσχημα την πανδημία, την κοινωνία για να περάσουν τα βρώμικα σχέδια τους υπαγορευμενα από τα αφεντικά τους.

Η κοινωνία βράζει από οργή ,οργή που γίνεται ποτάμι που θα τους πνίξει.

ΕΠ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης