Και το Πάσχα, “Καλάθι Αγάπης” από τον Δ. Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Τρικκαίων, στην προσπάθειά του να ενισχύσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο και να βοηθήσει τις ημέρες των εορτών του Πάσχα να έχουν γεμάτο τραπέζι όλοι, ξεκιν Ο Δήμος Τρικκαίων, στην προσπάθειά του να ενισχύσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο και να βοηθήσει τις ημέρες των εορτών του Πάσχα να έχουν γεμάτο τραπέζι όλοι, ξεκιν Rating: 0

Και το Πάσχα, “Καλάθι Αγάπης” από τον Δ. Τρικκαίων

Και το Πάσχα, “Καλάθι Αγάπης” από τον Δ. Τρικκαίων

Ο Δήμος Τρικκαίων, στην προσπάθειά του να ενισχύσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο και να βοηθήσει τις ημέρες των εορτών του Πάσχα να έχουν γεμάτο τραπέζι όλοι, ξεκινάει μια σειρά δράσεων για τη συγκέντρωση τροφίμων. Η αρχή γίνεται με τα καλάθια αγάπης που θα τοποθετήσουμε σε πολλά σημεία του Δήμου : στα σχολεία, στους Δημοτικούς Παιδικούς / Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, στα Κ.Δ.Α.Π. και στα Κ.Α.Π.Η .

Επίσης, την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Απριλίου, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και από τη Δευτέρα 7 Απριλίου έως τη Μ.Τετάρτη από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, θα συγκεντρώνουμε συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, μπροστά από το Δημαρχείο .

Προσδοκούμε η ανταπόκριση όλων να είναι το ίδιο μεγάλη όπως και τα Χριστούγεννα. Τότε που με τη συγκινητική σας συμμετοχή μας βοηθήσατε να στηρίξουμε, συνολικά, εξακόσιες οικογένειες του Δήμου μας .

Ας δείξουμε για άλλη μια φορά την αγάπη μας στο συνάνθρωπο .

Ας στρώσουμε όλοι μαζί το πασχαλινό τραπέζι όσων έχουν ανάγκη .

 

Όλοι μαζί μπορούμε κάτι περισσότερο !!!

 

Από το γραφείο του Αντιδημάρχου

Κοιν. Μέριμνας & Αλληλεγγύης

 

Σταύρου Τραγάνη

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας