Και το όνομα αυτού …Ράμπο στα νερά του Ιορδάνη Reviewed by Momizat on . Τους Αγίους Τόπους επισκέφτηκαν πρόσφατα προσκυνητές από χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας Επί της ευκαιρίας βρέθηκαν στον Ιορδάνη Ποταμό, όπου σε μια σεμνή τελετή ο Τ Τους Αγίους Τόπους επισκέφτηκαν πρόσφατα προσκυνητές από χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας Επί της ευκαιρίας βρέθηκαν στον Ιορδάνη Ποταμό, όπου σε μια σεμνή τελετή ο Τ Rating: 0

Και το όνομα αυτού …Ράμπο στα νερά του Ιορδάνη

Και το όνομα αυτού …Ράμπο στα νερά του Ιορδάνη

Τους Αγίους Τόπους επισκέφτηκαν πρόσφατα προσκυνητές από χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας


Επί της ευκαιρίας βρέθηκαν στον Ιορδάνη Ποταμό, όπου σε μια σεμνή τελετή ο Ταγματάρχης ε.α. των Ειδικών Δυνάμεων, Βαγγέλης Ζαφείρης, υπό τους …ήχους του «Εν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου Κύριε» έλαβε και επίσημα το όνομα «Ράμπο».

Νουνός, ο Βασίλης Σακελλαρίου, ο γνωστός σε όλους «Μαύρος», ο οποίος δέχτηκε τις ευχές και τα συγχαρητήρια από όλους τους παρευρισκόμενους, που αναφώνησαν «πάντα άξιος».

Πλέον, και οι δύο με αναβαθμισμένο το θρησκευτικό τους συναίσθημα και έχοντας την ευλογία από τους Αγίους τόπους μπορούν απερίσπαστοι να ριχτούν στην «μάχη» για την εκλογική νίκη του Γιάννη Σακελλαρίου στο Δήμο Φαρκαδόνας.

oichalialive.g

Αφήστε το σχόλιο σας