Και τρικαλινός θεματικός αντιπεριφερειάρχης; Reviewed by Momizat on . Διάθεση για αντικατάσταση και των τριών θεματικών αντιπεριφερειαρχών δείχνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας! Τουλάχιστον αυτά προκύπτουν από το ρεπορτάζ της τελευτα Διάθεση για αντικατάσταση και των τριών θεματικών αντιπεριφερειαρχών δείχνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας! Τουλάχιστον αυτά προκύπτουν από το ρεπορτάζ της τελευτα Rating: 0

Και τρικαλινός θεματικός αντιπεριφερειάρχης;

Και τρικαλινός θεματικός αντιπεριφερειάρχης;

Διάθεση για αντικατάσταση και των τριών θεματικών αντιπεριφερειαρχών δείχνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας!

Τουλάχιστον αυτά προκύπτουν από το ρεπορτάζ της τελευταίας στιγμής. Την Τρίτη, ο Κώστας Αγοραστός αναμένεται να καλέσει αρκετά από τα στελέχη του στο γραφείο, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους.

Αυτό κατά τα όσα μας έχει συνηθίσει ο περιφερειάρχης, σημαίνει πως την Τετάρτη θα υπάρξουν οι πολυαναμενόμενες ανακοινώσεις για τις αλλαγές σε πρόσωπα στις θεματικές αντιπεριφέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, κανένας εκ των τωρινών θεματικών αντιπεριφερειαρχών (Καλτσογιάννης, Μαμάρα και Κόκκαλη), δεν πρόκειται να συνεχίσουν, ενώ από τη Λάρισα σίγουρα θα υπάρξει ένα νέο πρόσωπο σε θεματική αντιπεριφέρεια.

Υπενθυμίζεται πως οι θητείες τους θα ολοκληρωθούν τον ερχόμενο Αύγουστο.

(Πηγή onlarissa.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή