Και φέτος αριστεία του Φ.Ι.ΛΟ.Σ. σε επιτυγχόντες Reviewed by Momizat on . Ο Φιλολογικός, Ιστορικός, Λογοτεχνικός Σύνδεσμος (Φ.Ι.ΛΟ.Σ.) Τρικάλων θα απονείμει και φέτος  τα Αριστεία Φιλολογίας και Ιστορίας στους δύο πρώτους αποφοίτους Λ Ο Φιλολογικός, Ιστορικός, Λογοτεχνικός Σύνδεσμος (Φ.Ι.ΛΟ.Σ.) Τρικάλων θα απονείμει και φέτος  τα Αριστεία Φιλολογίας και Ιστορίας στους δύο πρώτους αποφοίτους Λ Rating: 0

Και φέτος αριστεία του Φ.Ι.ΛΟ.Σ. σε επιτυγχόντες

Και φέτος αριστεία του Φ.Ι.ΛΟ.Σ. σε επιτυγχόντες

Ο Φιλολογικός, Ιστορικός, Λογοτεχνικός Σύνδεσμος (Φ.Ι.ΛΟ.Σ.) Τρικάλων θα απονείμει και φέτος  τα Αριστεία Φιλολογίας και Ιστορίας στους δύο πρώτους αποφοίτους Λυκείων του Ν. Τρικάλων που εισήχθησαν με την υψηλότερη βαθμολογία σε αντίστοιχα τμήματα ελληνικών πανεπιστημίων, με την προϋπόθεση ότι έχουν εγγραφεί και φοιτούν σ’ αυτά. Το μεν Αριστείο Φιλολογίας φέρει την επωνυμία «Χρίστος Θεοδωρίδης» για να τιμάται η μνήμη του μεγάλου κλασικού φιλολόγου – καθηγητή της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ., το δε Αριστείο Ιστορίας φέρει την επωνυμία «Κων/νος Κούμας» για να τιμάται η μνήμη του μεγάλου Θεσσαλού διδασκάλου του Γένους και ιστορικού.

Τα Αριστεία Φιλολογίας και Ιστορίας περιλαμβάνουν τιμητικό δίπλωμα, καθώς και όλους τους διαθέσιμους τόμους του επιστημονικού περιοδικού «Τρικαλινά», το οποίο εκδίδει ανελλιπώς από το 1981 ο Φ.Ι.ΛΟ.Σ.

Η βράβευση των πρωτευσάντων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2013 θα γίνει κατά την διάρκεια ειδικής εκδηλώσεως του Φ.Ι.ΛΟ.Σ., η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς.

(Από τον Φ.Ι.ΛΟ.Σ.)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή