Και φέτος η συγκέντρωση σχολικών βοηθημάτων στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Η ελληνική οικογένεια πλήττεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο από την οικονομική κρίση. Ένα από τα αποτελέσματα της είναι και η αδυναμία κάλυψης των αναγκών των Η ελληνική οικογένεια πλήττεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο από την οικονομική κρίση. Ένα από τα αποτελέσματα της είναι και η αδυναμία κάλυψης των αναγκών των Rating: 0

Και φέτος η συγκέντρωση σχολικών βοηθημάτων στα Τρίκαλα

Και φέτος η συγκέντρωση σχολικών βοηθημάτων στα Τρίκαλα

Η ελληνική οικογένεια πλήττεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο από την οικονομική κρίση. Ένα από τα αποτελέσματα της είναι και η αδυναμία κάλυψης των αναγκών των παιδιών σε σχολικά είδη και σε σχολικά βοηθήματα.

Ο Δήμος Τρικκαίων θέλοντας να σταθεί στο πλευρό των μαθητών του Δήμου μας, υλοποιεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πρόγραμμα συγκέντρωσης χρησιμοποιημένων βοηθητικών βιβλίων. Επειδή η κρίση δεν προκάλεσε μόνο προβλήματα αλλά ανέδειξε και την κοινωνική αλληλεγγύη, η οποία τα προηγούμενα χρόνια ήταν σε ύπνωση, απευθυνόμαστε στους συμπολίτες μας, που πάντα δείχνουν την αλληλεγγύη τους σε όσους έχουν ανάγκη. Στόχος αυτής της δράσης είναι να στηρίξουμε και να σταθούμε δίπλα στους μαθητές οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα και έχουν ανάγκη την υποστήριξή μας.

Τα βιβλία θα συγκεντρώνονται στο χώρο της Διεύθυνσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων, στον 1ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου, Γαριβάλδη 8, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Θα διατίθενται στα παιδιά, μετά από συνεννόηση με τους Διευθυντές των σχολείων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή