"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Και φέτος το U made it festival από την Κιν/φική Λέσχη Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων διοργανώνει το φεστιβάλ προβολής ερασιτεχνικών ταινιών. Το 3ο UMadeitFestivalσυνεχίζει στον δρόμο που άνοιξαν οι άλλες δύο διοργανώσεις. Φέτος, μάλιστα, εντάσσεται στη διοργάνωση που αποτελεί σταθμό για τα κινηματογραφικά δεδομένα της πόλης των Τρικάλων: Το φεστιβάλ θα αποτελέσει την έναρξη των εξαήμερων δράσεων, στο πλαίσιο του πανελληνίου συνεδρίου της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας. Μια διοργάνωση που για πρώτη φορά διεξάγεται στα Τρίκαλα τον ερχόμενο Ιούνιο και αποτελεί καταξίωση των δράσεων της Κινηματογραφικής Λέσχης, με την στήριξη και τη συμμετοχή των μελών και των φίλων της.
Ειδικότερες, όμως, ανακοινώσεις για το συνέδριο, θα γίνουν το επόμενο διάστημα.

Το φεστιβάλ

Φέτος το φεστιβάλ προβολής και έκφρασης όλων, όσοι έχουν τη δυνατότητα, το μεράκι, την πεποίθηση, τη διάθεση, τον χρόνο, πραγματοποιείται με την πείρα των προηγούμενων ετών.
Οι συμμετοχές είναι ελεύθερες και ανοιχτές σε όποιους δημιουργούν οποιουδήποτε είδους ταινία. Οποιαδήποτε παραγωγή, με ελεύθερο θέμα, μπορεί να προβληθεί στο Φεστιβάλ, το οποίο αποτελεί βήμα έκφρασης και κίνητρο δημιουργίας. Οι σχολικές παραγωγές, οι μεμονωμένες παραγωγές, οι προσεγμένες απεικονίσεις σκέψεων και συναισθημάτων, αποτελούν τον οδηγό για τις δημιουργίες που προβάλλονται στο Φεστιβάλ.
Ος τίτλος, εξάλλου, είναι ενδεικτικός: UMadeit. Και όχι μόνο ο άλλος, ο έμπειρος, ο καταξιωμένος. Δίνουμε, έτσι, την ευκαιρία, σε όποιον επιθυμεί, να προβάλλει στους τρικαλινούς τη δουλειά του. Όσης διάρκειας κι αν είναι, όποιο θέμα κι αν αγγίζει, όποιου κόστους κι αν απαιτήθηκε.

Η διοργάνωση

Φέτος οι ταινίες θα προβληθούν στις 8 Ιουνίου 2015, στις 9 το βράδυ. Οι συμμετοχές είναι δωρεάν και θα ενημερώνονται για αυτές τα μέλη του Δ.Σ. της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων στα τηλέφωνα 6972107850, 6973009696, 6975863873.
Οι ταινίες θα υποβάλλονται, με ένα σύντομο σημείωμα για τον/τους δημιουργούς και συντελεστές, μέχρι την Κυριακή 31 Μαΐου 2014.
Μοναδικός τεχνικός όρος, η ταινία να είναι σε μορφή που θα υποστηρίζεται από DVD.

Το Δ.Σ.

festival

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης