Και χόκεϊ επί πάγου στα παγοδρόμια Reviewed by Momizat on . Οι εκπλήξεις στα 2 μεγάλα παγοδρόμια των Τρικάλων συνεχίζονται. Οι επισκέπτες του «Μύλου των Ξωτικών», μετά από την επίδειξη του Καλλιτεχνικού Πατινάζ που πραγμ Οι εκπλήξεις στα 2 μεγάλα παγοδρόμια των Τρικάλων συνεχίζονται. Οι επισκέπτες του «Μύλου των Ξωτικών», μετά από την επίδειξη του Καλλιτεχνικού Πατινάζ που πραγμ Rating: 0

Και χόκεϊ επί πάγου στα παγοδρόμια

Και χόκεϊ επί πάγου στα παγοδρόμια

Οι εκπλήξεις στα 2 μεγάλα παγοδρόμια των Τρικάλων συνεχίζονται. Οι επισκέπτες του «Μύλου των Ξωτικών», μετά από την επίδειξη του Καλλιτεχνικού Πατινάζ που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, θα έχουν την ευκαιρία αυτό το Σαββατοκύριακο να δούνε επίδειξη και πραγματικό αγώνα Ice Hockey.

Η ομάδα Ice Hockey Athens Warrior θα βρεθεί στην πόλη των Τρικάλων και θα προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα δωρεάν στο κοινό.

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 17:30 στο παγοδρόμιο του «Μύλου των Ξωτικών» θα παρουσιαστεί η πρώτη επίδειξη και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 11:30 στο παγοδρόμιο του κέντρου η δεύτερη.

Το Xόκει επί πάγου είναι ένα άθλημα ιδιαίτερα δημοφιλές στην Βόρεια Αμερική αλλά και στην Ευρώπη. Απ’ τα πιο γρήγορα ομαδικά αθλήματα, το μοντέρνο χόκεϊ επί πάγου αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια κατά κύριο λόγο και στην Ελλάδα.

Καλούμε τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες να παρακολουθήσουν  τις μοναδικές επιδείξεις.

Οι τιμές εισιτηρίων για χρήση των παγοδρομίων είναι:

½ ώρα 5 €

1 ώρα 8 €

Απεριόριστη ημερήσια χρήση 10 €

Τα 2 παγοδρόμια λειτουργούν καθημερινά από 11 πμ. έως 11 μμ.

 

(Από την οργανωτική επιτροπή)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή