Και 17χρονος σε κλοπή σπιτιού… Reviewed by Momizat on . Από το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων εξιχνιάστηκε κλοπή από οικία και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 37 και 17 ετώ Από το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων εξιχνιάστηκε κλοπή από οικία και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 37 και 17 ετώ Rating: 0

Και 17χρονος σε κλοπή σπιτιού…

Και 17χρονος σε κλοπή σπιτιού…

Από το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων εξιχνιάστηκε κλοπή από οικία και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 37 και 17 ετών.
Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, το πρωί της (05-12-2013) στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, οι δύο ημεδαποί εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία 79χρονου ημεδαπού κι αφαίρεσαν από το εσωτερικό μεγάλο χρηματικό ποσό.
Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία των συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (1.700) ευρώ.
Η σχηματιζόμενη σε βάρος τους δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή